free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε αποχωρήσεις και φιλικό ο Ιωνικός

Αποχώρησαν τρεις παίκτες από το ρόστερ.

 

Τρεις αποχωρήσεις από το ρόστερ και ένα φιλικό ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ιωνικός. Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Μιχελής, Φανούρης Πουλάκης και Μιχάλης Νικολακόπουλος αποτελούν πλέον παρελθόν και ο λόγος ήταν το ανταγωνιστικό ρόστερ της ομάδας τη φετινή χρονιά. Στο ξεσκαρτάρισμα που γίνεται στην ομάδα οι τρεις παίκτες ήταν οι… άτυχοι και καλούνται να βρουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Επίσης, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, οι Νικαιώτες θα αντιμετωπίσουν στις 17:00 στο γήπεδο της Νεάπολης σε φιλική αναμέτρηση την Χαλκίδα. Για ακόμη ένα ματς η διοίκηση έκανε γνωστό ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Χαλκίδα θα αντιμετωπίσει ο Ιωνικός την Κυριακή 4/9 στο γήπεδο της Νεάπολης στις 17.00 σε φιλικό αγώνα. Ο Ηλίας Καλοπήτας και οι παίκτες τους θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται με αντίπαλο μια ανταγωνιστική ομάδα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όπως σε κάθε φιλικό μέχρι σήμερα, η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις θύρες 4 και 5, ενώ στα επίσημα θα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας. Η Διοίκηση καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.  

Η Διοίκηση του Ιωνικού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μιχελή Βασίλη, Πουλάκη Φανούρη, Νικολακόπουλο Μιχάλη και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο σε όλη την προετοιμασία, ωστόσο την φετινή χρονιά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στον Ιωνικό και το μέγεθος του ρόστερ συγκεκριμένο.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Ανανέωση συνεργασίας με Ανδρέα Σπανό η Θύελλα Καμαρίου

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Μέχρι τις 16/4 οι μεταγραφές, όλα τα νέα πρόσωπα της Τετάρτης (31/3)

Γιώργος Ανανίδας

Τον Παϊκόπουλο απέκτησε ο Φωστήρας που βλέπει και Σκάρο ο οποίος αποχώρησε από τον Διαγόρα

Abola Team 2