free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι δύο Γάλλοι και οι συνολικά 4 μεταγραφές του Εορδαϊκού!

Τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές είναι προ των πυλών στον Εορδαϊκό και μάλιστα οι τρεις εξ αυτών προέρχονται από το εξωτερικό.

 

Πρόκειται για τους δύο Γάλλους Μαξίμ Ταμπά και Κέβιν Ν’Σο, τον Βούλγαρο Μπόγιαν Ίλιεφ αλλά και τον Μίλτο Δινοβίτση οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Πτολεμαΐδα και έχουν τεθεί τις τελευταίες ημέρες στη διάθεση του Αλέξη Αλεξίου.

Ο Μαξίμ Ταμπά είναι 21 ετών, μέσος και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Παρί, εκεί όπου…εκκολάφθηκε και ο 24χρονος αμυντικός Κέβιν Ν’Σο, ο οποίος πέρασε και από τα τμήματα υποδομής της Όλνταμ.

Παίκτης του Εορδαϊκού θα πρέπει να θεωρείται και ο 34χρονος αμυντικός Μπόγιαν Ίλιεφ (φωτ), που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο σε 3 παιχνίδια με την ΑΕ Φαρκαδόνας στη Γ Εθνική, ενώ παλαιότερα υπήρξε μέλος της Καλαμάτας, του ΑΟ Γλυφάδας αλλά και των Καλιάκρα, Σπάρτακ Βάρνα, Λοκομοτίβ Πλόντβιβ, Λέφσκι Σόφια, Νάφτεξ και Σβετκαβίτσα.

Τέλος, στους «λιγνιτωρύχους» θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και ο Μίλτος Δινοβίτσης, παίκτης της Κοζάνης την περσινή σεζόν με 16 συμμετοχές στη Γ Εθνική αλλά και παλαιότερα μέλος της Κ20 του Απόλλων Καλαμαριάς και της Κ17 του ΠΑΟΚ.

(πηγή: sportsup)

Related posts

Μεγάλη νίκη για Πανθηραϊκό, επικράτησε 2-0 της Τριγλίας Ραφήνας!-Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Κονσταντίνοφ που έκανε ιδανικό ντεμπούτο

Abola Team 2

Η αποστολή του Αιγάλεω για το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα 17/12

Abola Newsroom