free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ιντζέκαρος: Οι στόχοι στο… γήπεδο!

Ο έμπειρος τεχνικός της Αγίας Παρασκευής σημείωσε πως ίσως γίνουν ακόμη μία μεταγραφή.

 

 

Αφού έκανε τον κύκλο της στις εθνικές κατηγορίες, αγωνιζόμενη μέχρι και στην τρίτη -επαγγελματική τότε- κατηγορία της χώρας, η Αγία Παρασκευή επανήλθε στα τοπικά των Αθηνών, όπου φέτος θα κάνει την προσπάθειά της για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Με παρακαταθήκη τις εμπειρίες από τα πάνω… διαζώματα, η «Σάντα» φροντίζει κάθε χρόνο να πρωταγωνιστεί, ενίοτε να διεκδικεί και το κάτι παραπάνω, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την επιστροφή στη Γ’ Εθνική. Τίποτε, όμως, δεν γίνεται στα… λόγια και με τη φανέλα! Η ομάδα των βορείων προαστίων καλείται -και φέτος- να αποδείξει στην πράξη ότι δικαιούται να «απαιτεί» τη δική της, περίοπτη θέση στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Σε αυτό το κλίμα κινήθηκε η τοποθέτηση του Βαγγέλη Ιντζέκαρου, ο οποίος εργάζεται ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Η Αγία Παρασκευή είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος. Όλα, όμως, θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί θα κριθούν και οι στόχοι, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός που είχε αναλάβει τα ηνία πέρσι τον Οκτώβριο.

Σχετικά με την ήττα στο φιλικό της Τετάρτης με την Κηφισιά, υπογράμμισε: «Είμαι ευχαριστημένος, διότι είμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας. Μπορεί να χάσαμε 4-0, όμως ήταν μόλις το τρίτο φιλικό της ομάδας μας. Από την άλλη, ο αντίπαλος ήταν πιο έτοιμος. Προσπαθούμε με σκληρή δουλειά και νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Τέλος, ο Βαγγέλης Ιντζέκαρος σημείωσε πως «μπορεί να γίνει άλλη μία προσθήκη», επισημαίνοντας πως «θα δείξουν τα επόμενα φιλικά αν θα χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Στα ματς του Σαββατοκύριακου (28 και 29/4) στην ΕΠΣΑ ορίστηκαν οι εξής διαιτητές:

Ρένος Γιαμπουράς

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΠΑΠΑΓΟΣ 0-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

«Βόμβα» με Ρόππα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος