free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Αρκουμάνης: «Ο Αήττητος ξαναγεννιέται απ’ τις στάχτες του»!

Ο αρχηγός του ιστορικού συλλόγου μιλά  για όλους και για όλα

 

 

Στον Αήττητο γίνεται μια τεράστια προσπάθεια φέτος, σε επαγγελματικά πρότυπα, προκειμένου ο σύλλογος να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει ψηλά. Η νέα διοίκηση υπό την προεδρία του κ. Κατσιγιάννη έχει ισχυροποιήσει το σωματείο σε όλα τα επίπεδα και ο στόχος είναι αναμφίβολα η κορυφή.

Με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων εμείς επικοινωνήσαμε με τον αρχηγό των Σπατών Ανδρέα Αρκουμάνη, ο οποίος μας μίλησε για όλους και για όλα. Για τον Αήττητο που «ξαναγεννιέται απ’ τις στάχτες του», όπως χαρακρηριστικά δήλωσε, για τη δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα, για τον κόσμο του συλλόγου και φυσικά για το σημερινό ματς Κυπέλλου κόντρα στον Άγιο Στέφανο (σέντρα στις 16.00), ομάδα στην οποία ο έμπειρος μέσος αγωνιζόταν κατά το παρελθόν.

Αρχικά ο σπουδαίος αμυντικός μέσος τόνισε: «Ο Αήττητος ξαναγεννιέται απ’ τις στάχτες του. Με την έλευση του βασικού χρηματοδότη κ. Κατσιγιάννη έχει αλλάξει επίπεδο ο σύλλογος και λειτουργεί απόλυτα επαγγελματικά. Νομίζω πως διαθέτουμε όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου στο μέλλον να αντιπροσωπεύουμε την Ανατολική Αττική στις εθνικές κατηγορίες. Φέτος, δε, έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα ισχυρό πρόσωπο.

Αποκτήθηκαν έμπειροι και ικανοί ποδοσφαιριστές, πήραμε την αφρόκρεμα νεαρών και ταλαντούχων άσων και πιστεύω πως με την καθοδήγηση του προπονητικού τιμ θα πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα δουλεύει καθημερινά σε σωστές βάσεις και τα πρώτα σημάδια είναι θετικά. Σκοπός μας είναι να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε».

Όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου και την αναμέρηση με τον Άγιο Στέφανο, ο Ανδρέας Αρκουμάνης είπε: «Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει και σήμερα θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για την πρόκριση. Απέναντι, εγώ θα βρω μια πρώην ομάδα μου, αλλά οι συναισθηματισμοί είναι μέχρι να πατήσεις τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο επαγγελματισμός μου δεν με αφήνει να μπω σε διαδικασία σκέψης και θα αφήσω τα συναισθήματα μου απ’ έξω. Ο Άγιος Στέφανος είναι σίγουρα μια ανταγωνιστική ομάδα και σήμερα θα είναι ένα ντέρμπι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φύγουμε με την πρόκριση και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό. Άλλωστε ο τελικός Κυπέλλου είναι μια όμορφη εμπειρία, έχω πάρει μέρος δύο φορές και θα ήθελα να ξαναβρεθώ εκεί».

Τέλος, ο Ανδρέας Αρκουμάνης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Αήττητου αλλά και τις ευχές του εν όψει της νέας σεζόν: «Ο κόσμος του Αήττητου είναι η μεγάλη μας δύναμη, είναι ο 12ος παίκτης μας. Η ομάδα διαθέτει φανατικό κόσμο που μας ακολουθεί παντού, αυτό περιμένουμε να γίνει και σήμερα στο Μπογιάτι. Επίσης θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους τους ποδοσφαιριστές, να μην έχουμε κρούσματα βίας καθώς και στους παράγοντες των σηματείων που ματώνουν σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αντλούν δύναμη από την αγάπη τους για το άθλημα και να στηρίζουν τις ομάδες τους».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Πάρτυ αλα… ελληνικά από τον Εθνικό Νέας Μάκρης

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Αχαρναϊκού – Σαρωνικού Αναβύσσου

Abola Team

Ο ΑΟ Άρτεμις με Ράσα 1-0 τον Γέρακα

Abola Team 3