free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Πρόκριση από τη… βούλα ο Αετός Πικερμίου

Πιο έτοιμος ο Αετός Πικερμίου, ο οποίος με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Καραβατάκη επικράτησε 2-0 του Παμπαιανικού και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

 

 
Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, ο Αετός Πικερμίου απέκλεισε με 2-0 τον ανέτοιμο Παμπαιανικό, στο γήπεδο Ραφήνας. Το 1-0 πέτυχε στο 37′ ο Καραβατάκης από την άσπρη βούλα ( το πέναλτι δόθηκε με υπόδειξη του βοηθού), ενώ στο β’ μέρος το ματς ήταν αμφίρροπο. Ο Αετός κέρδισε δεύτερο πέναλτι στο 64′ σε μαρκάρισμα του αμυντικού Χατζή στον επιθετικό Ξύδη. Εκτελεστής ήταν πάλι ο Καραβατάκης (2-0). Προς το τέλος του παιχνιδιού ο Παμπαιανικός πήρε πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά δεν κατάφερε τίποτε. Ο Αετός εμφανίστηκε πιο έτοιμος και πήρε την πρόκριση.
 
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος, Β. Τζαφόλιας, Περδίκης.
 
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Γκούτσιας, Μοιρώτσος, Σταμ. Φράγκος, Π. Αντωνόπουλος-Κακαράς (85’ Αρβανιτίδης), Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Μποϊμπέι (72’ Κιλιμτζίδης), Ξύδης, Καραβατάκης, Ζαφειρόπουλος (72’ Αηδόνης), Α. Ιωάννου.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Α. Φράγκου, Χατζής, Καλογρίδης (62’ λ.τρ. Μπρέγιαννης), Σωτήρι, Π. Αντωνόπουλος, Παρθένης (80’ Δούβος), Δημήτρουλας, Κατσικώστας (73’ Κτίστης), Γιαμάς.
 
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Εθνικός Ν. Μάκρης-Αστέρας Γλυκών Νερών 1-0

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team