free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Λύγισε τους Νικητές στην παράταση το Κορωπί

Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα επικράτησε 0-3 και πέρασε στην επόμενη φάση

 

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 0-3 (παράταση)

Οι Νικητές Ανθούσας το πάλεψαν, κοίταξαν στα μάτια τον ΑΟ Κορωπίου, αλλά η εμπειρία και ποιότητα των φιλοξενούμενων μίλησε στην παράταση και το τελικό 0-3 τους έστειλε στην επόμενη φάση.

Ήταν μια αναμέτρηση αρκετά ισορροπημένη κατά διαστήματα με ευκαιρίες μπροστά και από τις δύο εστίες. Ο ΑΟΚ του Γιάννη Μαγγίνα είχε βέβαια μια ελαφρά υπεροχή, ενώ στην κανονική διάρκεια ο Κάλλης σημάδεψε το δοκάρι για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Οι Νικητές από την πλευρά τους, απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Παππά χωρίς να βρουν στόχο, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το φινάλε των 90′. Στην παράταση το Κορωπί έβγαλε εμπειρία, ποιότητα και προηγήθηκε στο 92′ με τον Μουτζακά, ενώ στο 95′ ο Θεοφάνους με απευθείας χτύπημα φάουλ σημείωσε το 0-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 110′ με πέναλτι ο Αλεξίου.

Διαιτητές: Μανιώτης, Χριστόπουλος, Γουρνιάς

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ: Παλαιοδήμος, Γεωργάκης (65′ Τζούφι), Παπαπέτρου (65′ Σέχου), Παπανικολόπουλος, Κουγιουμτζής (75′ Κοσκολός), Γυφτέας, Γεράνης, Σωτηρόπουλος, Μετόχου, Καρναβιας, Παππάς.

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Μπανάι, Βατίστας (40′ Κορωνιάς), Κάλλης, Αλεξίου, Ρομπέρτο, Βλάχος (105′ Σαριδάκης), Τογιάλι (80′ Θεοφάνους), Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Σεϊτάι.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

«Φωνάζει» ο Παμπαιανικός για τη διαιτησία

Ρένος Γιαμπουράς

Αφιδναϊκός-Παλλαυρεωτικός 0-3

Abola Team 3

Τέλος ο Κώστας Ντούλας από τον Παμπαιανικό

Ρένος Γιαμπουράς