free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση ο Αήττητος

Καλύτερα τα Σπάτα στην επανάληψη, νίκησαν 0-2 τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-2

Ο Αήττητος Σπατών ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της α’ φάσης του Κυπέλλου! Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, με πολύ καλή εμφάνιση στην επανάληψη κατάφερε να επικρατήσει 0-2 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο πρώτο 45λεπτο το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους του Νίκου Κόκκινου πάντως να έχουν εντυπωσιακό φινάλε. Συγκεκριμένα στο τελευταίο δεκάλεπτο απείλησαν ιδαίτερα και έχασαν δύο – τρεις σημαντικές ευκαιρίες, με μεγαλύτερη εκείνη του 44′ όταν ο Ποστόλι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη ο Αήττητος βγήκε βελτιωμένος, πίεσε και επέβαλε εκείνος τον ρυθμό του. Η υπεροχή του απέφερε καρπούς στο 58′, όταν ο Σκούμας βρήκε τον Αλιμπά και εκείνος νίκησε τον Ντογκοτάρι για το 0-1. Στο 75′ ήρθε και το 0-2, πάλι από ασίστ του Σκούμα, με τον Γκούμα αυτή την φορά να είναι ο σκόρερ.

Τρία λεπτά αργότερα το Μπογιάτι έμεινε και με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε ο Αθανασίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Αήττητος παίζοντας και με παίκτη παραπάνω δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη δίκαιη νίκη – πρόκριση, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου οι Ποστόλι, Παπαντζίμας, Κάρο.

***Διακριθέντες για τον Αήττητο οι Αλεξίου, Τσέπας και Σκούμας.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης

(Παρατηρητής: Κοντογιάννης Νικόλαος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Κατσέρης (79′ Αμανατίτης), Σεβδαλής, Ποστόλι, Μπερμπάντης, Κάρο, Καραχάλιος, Παπαντζίμας, Μπαμπουλάκης (65′ Μαρσέλος), Ζουρούδης (83′ Σιαδήμας), Αθανασίου.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαζάρου, Μωυσίαδης, Σκαφίδας (87′ Γκόμπλιας), Λαλαούνης, Βαγγέλης, Λύγκος Μανώλης (81′ Πέντσας), Αλιμπάς (72′ Γκούμας), Σκούμας.

(πηγή φωτογραφία Thanos T Zachs)

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Η ανάρτηση του ΑΟ Άρτεμις για την απόκτηση του Θοδωρή Ράπτη

Abola Team 3

Πήρε το ντέρμπι ο Πρωτέας!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑNA: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 11-12/2

Abola Newsroom