free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Πήρε το ντέρμπι ο Πρωτέας!

 

Με γκολ του Κατσούλα η ομάδα του Γιάννη Σιδερή επικράτησε 1-0 των Καλυβίων

 

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ 1-0

Ο Πρωτέας άφησε πίσω τη συντριβή στην Άνοιξη και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου και δείχνοντας χαρακτήρα κόντρα στα Καλύβια βγήκε νικητής στο σαββατιάτικο (29/10) ντέρμπι!

Η ομάδα του Γιάννη Σιδερή, σ’ ένα ματς που πήγε στη δύναμη και το πάθος, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, προσπερνώντας έτσι τον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα και ανεβαίνοντας στη δεύτερη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πρωτέα να είναι ελαφρώς ανώτερος στο α’ μέρος και να ανοίγει το σκορ στο 44′. Ήταν μια εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη και ο Κατσούλας με κεφαλιά έκανε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη τα Καλύβια προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά χωρίς ουσία. Ο Πρωτέας αντίθετα είχε δοκάρι στο 55′ σε εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη. Το ματς σε όλη του τη διάρκεια ήταν κλειστό και όποιος πετύχαινε το γκολ αυτός και θα κέρδιζε. Ο Πρωτέας σε κάποια διαστήματα είχε πιο καθαρό μυαλό, βρήκε από στημένο τη λύση κι έφτασε σε μια πολύτιμη νίκη, απέναντι σε έναν επίσης ισχυρό αντίπαλο.

***Διακριθέντες για τον Πρωτέα οι Νίνα, Χίκα και Μπαλογιάννης.

***Ο πρόεδρος του ΠΑΟ Καλυβίων Νίκος Πουλόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook: «Ήττα για την ομάδα μας σήμερα από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη αλλά ήταν σίγουρα πιο ουσιαστική! Ηταν ένα ντέρμπι από τα παλιά! Ειχαμε κατοχή και θέληση, αλλά στο τέλος κερδίζει η ομάδα που βάζει την μπάλα στο πλεκτό. Ευχομαι καλή συνέχεια στον Πρωτεα. Όσο για την ομάδα μας θα αρκεστώ να πω,ότι προχωράμε και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμόγελάσουμε! Υ.Σ1. Οι παίχτες μας δεν έχουν κάνει μαθήματα υποκριτικής! ΥΣ2. Οσο για εσενα πατριώτη, που στο τέλος φώναζες στους παίχτες μας, άντε τώρα στα σπίτια σας γατάκια……Σε αφήνω στην χλευη του Χωριού μας».

Διαιτητές: Μπερέτας, Καραθανάσης, Σόφιας

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Νίνα, Κούλιμπης, Χίκα, Κατσούλας, Βεϊζάι (87′ Δέδες), Θάνος (80′ Κουλούρης), Σδράβα, Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης.

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Κόλλιας, Καραγιάννης (46′ Πασκάλ), Τραϊτοράκης (65′ Ζατσελάρι), Χριστόπουλος Σωτ., Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου, Τσόκος (46′ Οικονομίδης), Τσομπανάκης, Πλάκα, Μάτι, Χριστόπουλος Δ.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ,

Related posts

Εντυπωσιακό ξεκίνημα ο Αήττητος!

Ρένος Γιαμπουράς

Τρένο η Άνοιξη

Βασίλης Θεόκλητος

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα σε Α’ και Β’ κατηγορία

Abola Team