free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Η ομάδα του Ευθύμιου Ζήκα επικράτησε 2-0 του Διονύσου και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις

 

 

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2-0

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΑΟ Άρτεμις, ο οποίος χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα επικράτησε 2-0 του Διονύσου στο Δημ. Στάδιο Σπατών. Η ομάδα του Ευθύμιου Ζήκα έπαιξε όσο χρειάστηκε και ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη από το πρώτο μισάωρο, όπου το σκορ ήταν 2-0. Αυτό το τρίποντο, δε, σ’ αυτή την 9η αγωνιστική ανεβάζει την Λούτσα στους 16 πόντους και την βάζει μέσα στην πρώτη τέτράδα.

Το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριστικής με την Λούτσα να είναι μια κλάση πάνω και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7′, όταν ο Μυρτάι πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε για το 1-0. Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 28′, όταν από όμορφο ομαδικό συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Τσούκα, αυτός έστριψε ταχύτατα, εκτέλεσε κι έκανε το 2-0! Ο ΑΟ Άρτεμις είχε αρκετές ευκαιρίες από εκεί και πέρα για να πετύχει κι άλλα τέρματα, με τους Τσουκαλά, Μυρτάι και Καζάλα μάλιστα να σημαδεύουν σε τρεις περιπτώσεις τα δοκάρια.

***Διακριθέντες για τον ΑΟ Άρτεμις οι Κουτρουμπίνης, Καζάλας, Τσουκαλάς και Μπρέγκου.

Διαιτητές: Γκούβας, Δουλγεράκης, Τσαλίκογλου

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Μπλάνας, Κουτρουμπίνης, Καζάλας, Μωυσιάδης, Βετουλαδίτης, Μπρέγκου, Ράσα, Διαμάντης (76′ Παναγόπουλος), Τσούκας (76′ Καδίτης), Τσουκαλάς, Μυρτάι.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Λεγάκης, Δίμτσας, Ηλιόπουλος, Αρκατίνης, Ντόφης (77′ Ραπανάκης), Σκαφίδας, Ραυτακόπουλος Δ. (83′ Χάχαλης), Ευαγγελάτος, Πασαλιμανιώτης, Αγγελόπουλος, Ραυτακόπουλος Χ. (68′ Καραγιάννης).

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (4/12/22)

Abola Newsroom

Τα σημερινά (26/10/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Οι αγώνες της Κυριακής (28/1) στις τρεις κατηγορίες

Abola Team