free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Μπαλάρα στην επανάληψη και ανατροπή η Σταμάτα!

Η Σταμάτα που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, μεταμορφώθηκε στο β’ μέρος και επικράτησε 3-1 του Αετού Πικερμίου

 

 

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 3-1

Χαρακτήρα έδειξε η Σταμάτα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς παρότι βρήθηκε με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε με εντυπωσιακή εμφάνιση στην επανάληψη να πάρει τη νίκη (3-1) απέναντι στον Αετό Πικερμίου και να ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Κουτσογιάννη πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στο α’ μέρος, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο νεοφώτιστος Αετός, ο οποίος ήταν ανώτερος κι όχι μόνο προηγήθηκε 0-1 με τον Καραβατάκη, αλλά θα μπορούσε να πάει και με σκορ ασφαλείας στην ανάπαυλα αν ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη, ωστόσο, η Σταμάτα μεταμορφώθηκε και με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο πέτυχε τρία γκολ, γυρίζοντας το ματς σε 3-1.

Η ισοφάριση ήρθε στο 70′ με τον Μπουρτζαλιάνι, ο ίδιος παίκτης -που ήταν εκ των κορυφαίων- ξαναχτύπησε στο 80′, ενώ στο 90′ ο Μπεντής διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Οι γηπεδούχοι να σημειώσουμε πως στο β’ μέρος κυριάρχησαν και εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχαν έχασαν και αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ… 

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Πολυχρονιάδης, Τζαφόλιας Β.

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ: Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος, Μπαλαρής, Μπόρας, Πέππας Κοσμάς, Κονόμι (46′ Χαμπέρης), Χρυσανθόπουλος (65′ Μπεντής), Μπουρτζαλιάνι, Πέππας Νίκος, Φαραντάκης (71′ Αγαπητός).

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Γκούτσας, Μοτρότσος, Φονταρίνης, Γκούτσιας, Καλογράκης, Γκιντίδης, Βατίστας, Ζαφειρόπουλος, Καραβατάκης, Μποϊμπέι, Αϊδόνης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Αετός Πικερμίου-ΠΑΣ Ωρωπός 2-2

Abola Team 2

ΕΠΣΑΝΑ: Όλα τα σημερινά (6/11) αποτελέσματα

Abola Team

ΕΠΣΑNA: Τα σημερινά αποτελέσματα 19/3

Abola Newsroom