free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Πιτσούνης λύτρωσε τον Νικολακάκη!

Με γκολ του αρχηγού στις καθυστερήσεις η ομάδα του Κώστα Βρεττού νίκησε 2-1 τον Άρη Βούλας και ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα

 

 

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-1

Θρίλερ στην Αγία Άννα με happy end για τον ΑΠΟ Νικολακάκη! Με γκολ-φάουλ του αρχηγού Γιώργου Πιτσούνη (φωτο) ο Νικολακάκης έκαμψε την αντίσταση (2-1) του μαχητικού Άρη Βούλας και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Η ομάδα του Κώστα Βρεττού σαφέστατα δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, ωστόσο το σημαντικό για εκείνη είναι πως λυτρώθηκε στο φινάλε και πήρε την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Όσον αφορά τον Άρη του Κυριάκου Δαγγουλη, και στο σαββατιάτικο ματς της πρεμιέρας επιβεβαίωσε πως θα είναι άκρως ανταγωνιστικός και φέτος και θα κοιτά κάθε αντίπαλο στα μάτια. Οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα έδωσαν χώρο στον Νικολακάκη και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Οι γηπεδούχοι με την σειρά τους έχοντας την πρωτοβουλία, σε ένα παιχνίδι κέντρου, κυκλοφόρησαν περισσότερο τη μπάλα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 27′ με τον Κουμουλίδη. Ο Άρης από εκεί και πέρα ρίσκαρε παραπάνω, έψαξε απάντηση και τη βρήκε στο 34′ με τον Παπαγεωργίου να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η εικόνα στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα επανήλθε στο… φυσιολογικό της, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν τους χώρους, να δίνουν χώρο στον αντίπαλο και τον Νικολακάκη να ψάχνει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Η λύτρωση, εν τέλει, για τους γηπεδούχους που το πάλεψαν μέχρι τέλους και απείλησαν σε ορισμένες περιπτώσεις, ήρθε στο 92′, από στημένη φάση. Ο αρχηγός Γιώργος Πιτσούνης, λοιπόν, ήταν εκείνος που με ωραία εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κάρσο και μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του!

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Γκόντα, Κάλλης

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Παπαδόπουλος Νίκος, Τσαπανίδης, Κουμουλίδης, Καλέρης, Παπιδάκης (71′ Πεΐδης), Εγιουρούμ (84′ Καβάσης), Πιτσούνης, Μουκάνης (46′ Γκίτζος).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Τσιαγκάνης, Βέλλης, Λάσκος, Διακρούσης, Μπουλάρι (85′ Πολυχρονιάδης), Κριλής, Σταθάκης, Παπαγεωργίου (75′ Διγενής), Παπαδημητρόπουλος, Σόουζα (80′ Γιουνγκ Σουν).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ευχαριστεί τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου για την φιλοξενία ο Αστέρας Βάρης

Abola Team 3

Κάτσικας: « Απομένουν ακόμη τρεις τελικοί!»

Kώστας Παλαιολόγος

Έναρξη προετοιμασίας και φιλικά Παμπαιανικού

Abola Team 2