free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Διπλό στην Ραφήνα και δύο στα δύο η Άνοιξη!

Με γκολ του Κώστα Τσεβά στο 82′ η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου επικράτησε 1-2 του Αετού Πικερμίου και σημείωσε δεύτερη συνεχόμενη νίκη

 

 

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΝΟΙΞΗ 1-2

Δύο στα δύο στο πρωτάθλημα για την Άνοιξη που πέρασε νικηφόρα (1-2) από την έδρα του Αετού Πικερμίου! Ήταν ένα ματς όπου κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο πρώτο, αλλά τους «πράσινους» του Θαλή Τσιριμώκου να κυριαρχούν στην επανάληψη και με γκολ του Κώστα Τσεβά στο 82′ να φεύγουν με το διπλό από την Ραφήνα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, με την Άνοιξη να πετυχαίνει τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2′ με κοντινό σουτ του Ειρηναίου Αθανασόπουλου. Από εκεί και πέρα ο Αετός ανέβασε την απόδοση του, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν καλύτερος, χάνοντας μάλιστα δύο καλές στιγμές όπου ο Μουλάς με σωτήριες επεμβάσεις είπε όχι.

Η υπεροχή του, εν τέλει, απέφερε καρπούς στο 41′, όταν από λάθος συνενόηση αμυντικών και τερματοφύλακα ο Καραβατάκης βρήκε την ευκαιρία να γράψει από κοντά το 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν είχε καμία σχέση με αυτή του α’ μέρους. Η Άνοιξη έπαιξε σύμφωνα με τις μεγάλες δυνατότητες της, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με ωραίο ποδόσφαιρο και πριν φτάσει στο γκολ-νίκης του 82′ είχε τρεις χαμένες κλασικές ευκαιρίες με τους Δρόσο, Νικήτα Αθανασόπουλο, Τσεβά και τέσσερα δοκάρια παρακαλώ (τα δύο στην ίδια φάση) με τους Κώστα Τσεβά (δύο), Κυριάκη και Ειρ. Αθανασόπουλο.

Η λύτρωση, τελικά, για τους φιλοξενούμενους που άξιζαν τη νίκη ήρθε στο 82′, όταν ο Κώστας Τσεβάς είχε το καθαρό μυαλό και την κλάση να τελειώσει άψογα την φάση και να διαμορφώσει με διαγώνιο σουτ το τελικό 1-2.

***Από την Άνοιξη κρατάμε τις δύο σημαντικές επεμβάσεις του γκολκίπερ Μουλά στο α’ μέρος, ο οποίος κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του σε κρίσιμο σημείο, την εξαιρετική δουλειά των Κυριάκη-Δρόσου, το χρυσό γκολ του Τσεβά, αλλά και την είσοδο του Ράλλη, η αλλαγή του οποίου ήταν καθοριστική για την αλλαγή της εικόνας του αγώνα.

***Η διοίκηση του ΑΟ Ανοιξης ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία την Πρόεδρο κα Κολοβού και το ΔΣ του Αετού Πικερμίου και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στο Β γύρο.

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Μπούξμπαουμ, Περδίκης

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Γκούτσιας, Μοιρότσος,Φράγκος,Γκούτσιας (80′ Αντωνόπουλος-Κακαράς) ,Αρβανιτίδης, Γκιντίδης, Κονταρίνης, Βατίστας, Καραβατάκης, Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου (80, Μπομπέι).

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Κυριάκης, Τρακάκης, Χουζούρης, Γιάννης Αθανασόπουλος, Κεφάλας (80′ Ελούνα-Αμπέλε), Γεωργούσης (46′ Ράλλης), Ειρ. Αθανασόπουλος, Νικήτας Αθανασόπουλος, Δρόσος, Τσεβάς (87′ Σκούρας).

Related posts

Ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών 2-1 το Κρυονέρι

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 18/3

Abola Newsroom