free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Μεγάλο διπλό στο Λαύριο ο Σαρωνικός!

Με δύο γκολ του Αλεξίου κι ένα του Βελετάκου η ομάδα του Σπύρου Κοντού επικράτησε 2-3 του Παλλαυρεωτικού

 

 

 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2-3

Με τον νεαρό Γιάννη Αλεξίου να οργιάζει και να πετυχαίνει δύο γκολ, έχοντας και κερδισμένο πέναλτι (που αμφισβητήθηκε έντονα πάντως), ο Σαρωνικός Αναβύσσου κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Λαύριο. Η ομάδα του Σπύρου Κοντού βγάζοντας χαρακτήρα, επικράτησε 2-3 του άκρως ανταγωνιστικού Παλλαυρεωτικού, σε ένα ντέρμπι με γρήγορο ρυθμό, που τα είχε όλα!

Ο Σαρωνικός μ’ αυτή τη νίκη έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας έτσι ιδανικό ξεκίνημα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν μόλις στο 3′ να ανοίξουν το σκορ με ωραίο σουτ του Αλεξίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, ο σκόρερ κέρδισε πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα πάντως, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν προς τον διαιτητή Παπαδιώτη πως δεν υπάρχει παράβαση.

Όπως και να’ χει, ο Βελετάκος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έγραψε το 0-2. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε ακόμα μια αμφισβητούμενη φάση, όταν αυτή την φορά ο Παπαδιώτης έδειξε την άσπρη βούλα, για μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Παπαδόπουλος του Παλλαυρεωτικού, εν μέσω διαμαρτυριών των ποδοσφαιριστών του Σαρωνικού. Ο Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και μείωσε σε 1-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ματς πήγε στη δύναμη και το πάθος χωρίς να χάσει τον ρυθμό του, με την ομάδα της Αναβύσσου στο 65′ να βρίσκει ένα τρίτο γκολ και ουσιαστικά να καθαρίζει τη νίκη. Ήταν μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του ταλαντούχου Αλεξίου, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Κάπα και σημείωσε το 1-3. Ο Παλλαυρεωτικός δεν τα παράτησε, πάλεψε ως το τέλος, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Ανδρέα Δεληγιάννη ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-3 με σουτ του Πάνου στο 70′.

***Παπαδόπουλος και Πάνου ξεχώρισαν για τον Παλλαυρεωτικό.

***Κορυφαίος του αγώνα για τον Σαρωνικό ο Γιάννης Αλεξίου, ο οποίος μετά το χρυσό γκολ στην πρεμιέρα κόντρα στον Ωρωπό, πέτυχε ακόμα δύο τέρματα χθες στο ματς με τον Παλλαυρεωτικό. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κατσίκης, Χαρίτος και Κοντογιαννόπουλος.

Διαιτητές: Παπαδιώτης, Κάλλης, Βιτσεντζάτος

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης (70′ Μωραΐτης), Ρόσι, Σουλιώτης, Θεοφανίδης, Πάνου, Ζουμάς (60′ Σπυρόπουλος), Ασλάνης, Παπαδόπουλος, Δρούγκας, Μιχαηλίδης (60′ Μπαγιάστας).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Δήμας, Μπούκης (65′ Μεγαγιάννης), Κατσίκης, Χαρίτος, Παπαγιάννης, Σάντρι, Αλεξίου, Βελετάκος, Κοντογιαννόπουλος, Τσομπανάκης (50′ Σέρτζι).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.


Related posts

Εκρηκτικός επιθετικά ο ΠΑΣ Ωρωπός στο ντεμπούτο του Γ. Δημητρόπουλου στον πάγκο του, 5-2 εκτός τον Γέρακα

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου

Abola Newsroom

Ο ΑΟ Άρτεμις με Ράσα 1-0 τον Γέρακα

Abola Team 3