free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Πρώτη νίκη για τον Παθιακάκη

Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου επικράτησε 2-1 του Γέρακα, σε ένα ματς που τα είχε όλα

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ 2-1

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε την ήττα της πρεμιέρας ο Παθιακάκης. Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση, κατάφερε να επικρατήσει 2-1 του ανταγωνιστικού Γέρακα, σε ένα ματς ισορροπημένο που τα είχε όλα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πατούσαν πιο γερά στο α’ μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 10′ με πλασέ του Γιώτη, μετά από ασίστ του Ιορδανίδη. Η ΑΕ Γέρακα ανέβασε κάπως την απόδοση της μετά το πρώτο μισάωρο και στο 33′ σκόραρε με τον Παργιανό, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ακυρώθηκε για οφ-σάιντ (υπήρξαν διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων προς τον επόπτη).

Στην επανάληψη ο Γέρακας ρίσκαρε, με αποτέλεσμα να αφήνει κενά στην άμυνα του. Ο Παθιακάκης τελικά πέτυχε δεύτερο γκολ στο 65′ από στημένη φάση με εκτέλεση φάουλ του Ασημάκη, ενώ τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 67′, όπου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δημητριάδης. Ο Γέρακας πάντως δεν το έβαλε κάτω, αγωνιζόμενος με παίκτη λιγότερο μείωσε στο 86′ με τον Δριλάκη και έψαξε την ισοφάριση. Ο Παθιακάκης βρίσκοντας κενούς χώρους σε όλο αυτό το διάστημα μέχρι το φινάλε, είχε δύο δοκάρια με τους Ρόμπολα 80′ και Ασημάκη 87′.

***Διακριθέντες για τον Παθιακάκη οι: Ασημάκης, Ρόμπολας και Ρακιντζόπουλος.

***Για τον Γέρακα ξεχώρισαν οι: Καρλατήρας, Μπερέτης και Παργιανός.

Διαιτητές: Προδρομίδης, Γούρνιας, Αλεξοπούλου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Ρακιντζόπουλος, Μπούτιβας, Τασιούδης, Τσίγκος, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης (70′ Ράπτης), Ρόμπολας, Ιορδανίδης (60′ Φωτίκας), Γιώτης (75′ Οικονομόπουλος), Ασημάκης.

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Χαλκιάς, Τσιροζίδης (Πατρινός), Ζούρας, Καλούδης, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτης, Δριλάκης, Μίαρης, Παργιανός (Μανιδάκης), Χριστοφιλόπουλος (64′ Δελάρδας)

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ..

Related posts

Στον αείμνηστο Θ. Κατερίνη αφιέρωσε τη νίκη του ο ΠΑΣ Ωρωπός

Abola Team 3

Το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών ανακοίνωσε ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Ρένος Γιαμπουράς

Λευκή ισοπαλία σε ματς… ροντέο στα Καλύβια!

Ρένος Γιαμπουράς