free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Με Τσουκαλά έσωσε τον βαθμό ο ΑΟ Άρτεμις

 

Η ομάδα του Ευθύμιου Ζήκα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αφιδναϊκό, με τον Δημήτρη Τσουκαλά να σκοράρει στο 94′

 

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ – ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αφιδναϊκός και Άρτεμις που έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς που είχε φινάλε-θρίλερ! Η ομάδα του Ευθύμιου Ζήκα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 88′, ωστόσο δεν τα παράτησε και ισοφάρισε στο 94′ με τον Δημήτρη Τσουκαλά.

Ήταν ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις με κλαστικές ευκαιρίες. Ο γκολκίπερ Μορφονιός ήταν κορυφαίος του Αφιδναϊκού  με σωτήριες επεμβάσεις και μάλιστα έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να προηγηθεί στο 88′ με σουτ του Καναβόγιαννη.

Ο ΑΟ Άρτεμις που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να φύγει με άδεια χέρια από τα Κιούρκα, πήρε τουλάχιστον τον βαθμό, όταν στον 94′ ισοφάρισε με σουτ εκτος περιοχής του Τσουκαλά. Οι γηπεδούχοι να σημειώσουμε πως αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, αφού έλειπαν έξι βασικοί ποδοσφαιριστές.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Τσαλίκογλου, Καρράς

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Ε. Άλι, Διαμαντόπουλος (46′ Τσαγκαράτος), Δήμας, Νικολάου, Ζουβερέλης, Κιουρκατιώτης, Διακονιαράκης (90′ Μπαλτάς), Μίχας (72′ Αλί), Καναβόγιαννης, Καράμπελας.

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Μπλάνας, Μπρέγκου, Καζάλας (57′ Παπακώστας), Μωυσιάδης, Κολάγκι, Τσαντίκου (80′ Κανάκης), Ράσα, Παναγόπουλος (62′ Βετουλαδίτης), Φυτιλής, Τσουκαλάς, Μυρτάι.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Μεταγραφική κίνηση ουσίας η Βουλιαγμένη: Απέκτησε τον 26χρονο στόπερ Μάριο Πλάκα

Abola Team 3

Εργασίες στο γήπεδο του Ωρωπού-Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Abola Team 2

Ενίσχυση με Σκούρτα ο Πρωτέας

Ρένος Γιαμπουράς