free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Μεγάλη νίκη με εντυπωσιακή… εκκίνηση ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών!

 

Η ομάδα του Κώστα Καβαλάρη ήταν εξαιρετική στο πρώτο τέταρτο και με δύο γκολ στο 7′ και στο 14′ επικράτησε 2-0 της Λαυρεωτικής

 

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2-0

Δεύτερη νίκη στην έδρα του πανηγύρισε ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε στο παιχνίδι και με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο επικράτησε 2-0 της Λαυρεωτικής.

Η ομάδα του Κώστα Καβαλάρη που δείχνει στην εκκίνηση του πρωταθλήματος άκρως ανταγωνιστική, έφτασε στην επικράτηση χάρη στο τέρμα του Τσάκαλου στο 7′ και του Τσαλιαγκού στο 14′. Η ΑΠΕΛ, που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, μετά το 20′ αντέδρασε, έχασε πέναλτι στην επανάληψη αλλά εν τέλει έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο Κάτω Αχαρνών…

Το ξεκίνημα, όπως προαναφέραμε, ανήκε στον Αχιλλέα, που άνοιξε το σκορ στο 7′ με τον Τσάκαλο, ο οποίος αρχικά με εκτέλεση πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Παππά, αλλά στην επαναφορά σημάδεψε σωστά για το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 14′, όταν ο Θεοδώρου πάσαρε στον Τσαλιαγκό κι αυτος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 20′ η ΑΠΕΛ έδειξε να ξυπνά, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε σε δύο – τρεις περιπτώσεις, ωστόσο βρήκε μπροστά της έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα τον Χαριτίδη, που ήταν σταθερότατος!

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας γύρισε ακόμα πιο πίσω και έκλεισε καλά τους διαδρόμους. Η ΑΠΕΛ παρ’ όλα αυτά είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, με σπουδαιότερη όλων φυσικά το χαμένο πέναλτι του Σεΐτι στο 60′, όπου και πάλι ο Χαριτίδης ήταν εκείνος που έσωσε τον Αχιλλέα και δικαιολογημένα πήρε τον τίτλο τουMVP.

***Κορυφαίος του αγώνα ο Χαριτίδης, διακριθέντες οι Καπούλας και Καραπαναγιώτης.

Διαιτητές: ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΧΟΙΚΑΣ Σ., ΣΟΦΙΑΣ Α.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης (85′ Λίλο), Αγγελόπουλος, Τσαλιαγκός (65′ Σάλαρη), Καλογήρου, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Θεοδώρου (50′ Βαφειάδης).

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν (65′ Τζώρας), Μαρινάκης, Ακαρέτης (46′ Απέργης), Παντελιάς, Χάλαρης, Σεΐτι, Μαραγκός, Μεντύ, Β. Γιαχάεβ, Βίλα.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ακαδημιες Ποδοσφαιρου – Κυανους Αστηρ Βαρης

Ρένος Γιαμπουράς

Όλα τα στοιχεία και οι συνθέσεις στα ματς της 6ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 2

Μοιρασιά για Τριγλία και Άνοιξη (2-2)

Abola Team