free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Μοιρασιά στην Βάρη με τραυματισμό-σοκ!

 

Αστέρας και Κρυονέρι έμειναν στο ισόπαλο 2-2, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κολονέρου

 

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 2-2

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αστέρας Βάρης και Κρυονέρι, που έμειναν στο 2-2, σε μια αναμέτρηση πάντως που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κολονέρου στο φινάλε του α’ μέρους.

Ο άσος των φιλοξενούμενων, συγκρούστηκε με τον αντίπαλο γκολκίπερ, με αποτέλεσμα να σπάσει την κλείδα του. Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές, με τον παίκτη να λιποθυμά πάνω στο φορείο τρεις φορές από τους πόνους, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Εννοείται πως θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους για μεγάλο διάστημα και ευχή μας είναι να επιστρέψει γερός στα γήπεδα…

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο άτυχος άσος πριν τραυματιστεί είχε προλάβει να ανοίξει το σκορ με ωραίο πλασέ στο 15′, ενώ το Κρυονέρι που έπαιξε με πλάνο αντεπιθέσεων είχε και ακυρωθέν γκολ του Βαβάτσικου (για οφ-σάιντ).

Ο Αστέρας, ο οποίος είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, απάντησε στο 25′, με τον Κοτζάι να γραφει το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ντόνη, μια απόφαση που έφερε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αστέρα, οι οποίοι φωνάζουν και για ένα οφ-σάιντ που δόθηκε…

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Αστέρας προηγήθηκε στο 60′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσούγκρη, ωστόσο το Κρυονέρι ισοφάρισε στο 75′ με τον Καμαρίτη για το τελικό 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ειχαν και δοκάρι στο 80′ με τον Ζερμπίνη.

Διαιτητές: Αντωνίου, Ρούντος, Καραθανάσης

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Βεϊόγλου (75’ Κουτρομάνος), Ντόνης, Ιωσήπου, Καραγιάννης, Μερκούρι (65’ Γκιέργκι), Κατσούγκρης, Γκολέμης (85’ Μπεκιάρης), Κοτζάι, Ιβάνοφ.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Βαζ. Μανουσάκης, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Γκλιάτης, Βαμβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Κανταρέλλης (46’ Καμαρίτης), Άννινος, Κολονέρος (46’ λ.τρ. Μανασίδης), Αγγελιδάκης (70’ Νικ. Μανουσάκης), Ζερμπίνης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Έγραψε ιστορία η επιπέδου SUPER LEAGUE εκδήλωση του ΑΟ Άνοιξης με πρωταγωνιστές την υποδομή και τους Θαλή και Γιάννη Τσιριμώκο (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Διπλό-«χρυσάφι» στα Γλυκά Νερά με Ζουρούδη ο Όλυμπιακός Αγ. Στεφάνου!

Ρένος Γιαμπουράς

Φιλικό με τον Χαραυγιακό ο Αστέρας Βάρης

Abola Team 3