free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Μόνος στην κορυφή για τον… Μιχάλη ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

 

Οι «ερυθρόλευκοι» με δύο γκολ του Γκαβασιάδη επικράτησαν 0-2 στο Κορωπί και απολαμβάνουν -έστω και προσωρινά- την μοναξιά της κορυφής – Η νίκη αφιερώθηκε στον ιστορικό πρόεδρο Μιχάλη Τσίκλο, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα

 

 

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-2

Πέρασε και από το Κορωπί (0-2) ο ασταμάτητος Ολυμπιακός Λαυρίου κι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, έστω και προσωρινά! Οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα (4Χ4), ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στο διπλό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκαβασιάδη (φωτο) που σκόραρε δις. Η νίκη αφιερώθηκε στον ιστορικό πρόεδρο Μιχάλη Τσίκλο, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα και παρακολουθεί από «ψηλά» τις προσπάθειες της αγαπημένης του ομάδας…

Ήταν ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός Λαυρίου μπήκε δυνατά, καθαρίζοντας ουσιαστικά από το πρώτο τέταρτο. Στο 9′ ήρθε το 0-1, όταν ο Κοντογιάννης πάσαρε στον Γκαβασιάδη και εκείνος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ούσιο. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 17′ ο ικανότατος σέντερ φορ ξαναχτύπησε: Αυτή την φορά ο Τσιάτσιος με ωραία πάσα βρήκε τον «Γκάβα» που με ψύχραιμο τελείωμα πέτυχε και το 0-2, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα… Οι Λαυριώτες παρά το γρήγορο προβάδισμα, έδειξαν σοβαρότητα και στα 90 λεπτά του αγώνα και αναμφίβολα επιβεβαίωσαν πως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά τόσο από το προπονητικό τιμ των Δημητρόπουλου – Φαράκου όσο και από τους ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός έκλεινε σωστά τους διαδρόμους όταν έπρεπε, κυκλοφορούσε τη μπάλα με ηρεμία κατά μεγάλα διαστήματα, ενώ χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα δημιουργούσε και απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ούσιου.

Το Κορωπί από την πλευρά του είναι δεδομένο πως χρειάζεται χρόνο προκειμένου να δέσει ως ομάδα. Σίγουρα δείχνει αγώνα με αγώνα σημάδια βελτίωσης και αν μη τι άλλο, στο σημερινό ματς, το πάλεψε αρκετά και ήταν ανταγωνιστικό. Μάλιστα απείλησε σε τρεις – τέσσερις περιπτώσεις, όπως αυτή του 35′ με τον Μουτζακά ο οποίος δεν εκτέλεσε γρήγορα. Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός Λαυρίου έχασε ασύληπτη ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Καραγιάννη, ενώ στο 40′ ο κορυφαίος του αγώνα Γκαβασιάδης με γυριστό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ούσιο. Στο 41′ ο Παπαδόπουλος του ΑΟΚ γλίτωσε αποβολή για χτύπημα στον Σιδερή…

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τον ΑΟΚ να τα παίζει όλα για όλα και τον κόουτς Γιάννη Μαγγίνα να κάνει ότι μπορεί για να ξανααβάλει την ομάδα του στο ματς. Οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με τον Μουτζακά, αλλά έπεσαν πάνω στον Τικταπανίδη, που σε δύο – τρεις περιπτώσεις έσωσε την ομάδα του. Συνολικά ο Ολυμπιακός Λαυρίου έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι τακτικά, κράτησε δυνάμεις στην επανάληψη, και έφυγε με δίκαιο διπλό…

***Χαλί ο αγωνιστικός χώρος του Αντώνης Πρίφτης, εξαιρετική δουλειά από τη διοίκηση του ΑΟΚ.

***Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο γήπεδο, με το κάλεσμα της διοίκησης να πιάνει τόπο, αλλά να μην έρχεται το θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

***Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου με ανακοίνωση που μας απέστειλε ευχαριστεί τόσο το Δ.Σ. του ΑΟΚ όσο και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Λιακούτση για την άψογη φιλοξενία.

***Ο Γεν. Αρχηγός του Ολυμπιακού Λαυρίου Νίκος Μούργος πριν το παιχνίδι μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και τους ζήτησε τη νίκη για να αφιερωθεί στον ιστορικό πρόεδρο Μιχάλη Τσίκλο, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα.

***Διακριθέντες για το Κορωπί οι Ούσιος, Βλάχος και Μουτζακάς.

***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Λαυρίου οι Γκαβασιάδης, Χόρτσας, Τσιάτσιος χωρίς να υστερήσει βέβαια κανείς.

Διαιτητές (καλοί): Ζαχαρόπουλος, Τζαφόλιας Δ., Καραθανάσης

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Μπανάι (80′ Σεϊτάι), Βατίστας, Κάλης, Αδαμίδης, Αλεξίου (46′ Πετράι), Βλάχος (60′ Πάντου), Τογιάλι, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Παπαδόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Τικταπανίδης, Βασιλείου, Καρύδης (65′ Καινούργιος), Τσίκλος (56′ Πετρίδης), Χόρτσας, Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Καραγιάννης Μ. (50′ Παπαγεωργίου), Γκαβασιάδης, Τσιάτσιος, Έλενας.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Παλλαυρεωτικός: Δεν μας ενδιαφέρουν οι κόντρες άλλων

Nάσος Φακίδης

Τον αμυντικό Πατσαούρα απέκτησε η Μαρκό

Abola Team 3

Δανεικός ο Μαρσέλο Πιέτρι

Abola Newsroom