free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ Άνοιξη ΠΑΟ Καλυβίων 3-1 σε ένα δυνατό ματς

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 9ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ σε μια φάση διαρκείας όταν Θεοδώρου και Τσεβάς έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ με αλλεπάλληλες κεφαλιές.

 

Έπειτα υπήρξε ένα κενό διάστημα με αρκετές μάχες στο χώρο του κέντρου από τις δύο ομάδες. Όμως, ήρθε στο 28 ο Νικήτας να ανοίξει το σκορ με εξαιρετικό πλασέ έπειτα από ασίστ με κεφαλιά του Τσεβά. Ο “εγκέφαλος” του ΑΟ Άνοιξης, Τσεβάς δεν σταμάτησε εκεί αλλά μετά από μαγική κάθετη, που έβγαλε στα αριστερά ο Γεωργούσης διεύρυνε το σκορ στο 2-0. Στο 34’ είχαμε την τελευταία ευκαιρία του αγώνα από πλευράς ΑΟ Άνοιξης, ενώ μικρή ήταν η επιρροή του ΠΑΟ Καλυβίων στο παιχνίδι, γεγονός, το οποίο αποτυπώνεται και στο επιμέρους σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Το ρεσιτάλ του ΑΟ Άνοιξης και του Τσεβά συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο, με τον ποδοσφαιριστή να προσθέτει στις ασίστ του και ένα γκολ, διαμορφώνοντας το 3-0. Ο Τσεβάς πραγματοποίησε μια πραγματικά ονειρική εμφάνιση με ασσίστ γκολ και όρεξη, με συνέπεια να χαρακτηρίζεται χωρίς δεύτερη σκέψη MVP του αγώνα.
Πολύ καλός επίσης, ήταν και ο μαχητικός Δρακόπουλος, αλλά και οι Γεωργούσης και Ράλλης, καθώς προσέφεραν με τον τρόπο παιχνιδιού στην ομάδα τους, όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πραγματοποιήσει μαι σημαντική νίκη.
Το μόνο που κατάφεραν τα Καλύβια ήταν να μειώσουν το σκορ στο 3-1 στο 89ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι του οποίου το ενδιαφέρον μονοπώλησε ο ΑΟ Άνοιξης με κατοχή, φάσεις, πάθος, κινητικότητα και πολλά γκολ!
 

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Χρηστος Παπαγιαννης

Related posts

Το Κρυονέρι 3-1 εκτός έδρας τον Αετό Πικερμίου

Abola Team 2

Α.Ο. Σαρωνικού Αναβύσσου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξανδρο Καπουράνη.

Ρένος Γιαμπουράς

Μακροσκελή ανακοίνωση με ευχαριστίες για την επιτυχημένη χοροεσπερίδα ο Θησέας Νέας Μάκρης

Abola Team 3