free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ανατροπή με χαρακτήρα και ψυχή ο Αήτττητος!

 

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τα Σπάτα γύρισαν την κατάσταση στην επανάληψη και επικράτησαν 3-1 του Αστέρα Βάρης

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 3-1

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο ο Αήττητος με ένα σούπερ δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 3-1 του Αστέρα Βάρης και επέστρεψε στις επιτυχίες, βρισκόμενος στην δεύτερη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου ήταν αγνώριστη στο α’ μέρος, στην επανάληψη ωστόσο έβγαλε χαρακτήρα, έβγαλε ψυχή και έφτασε στην πολύτιμη νίκη την οποία άξιζε. Η κυριακάτικη (16/10) αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, να θυμίσουμε πως διεξήχθη στο γήπεδο Κορωπίου Αντ. Πρίφτης, λόγω έργων που γίνονται στα Σπάτα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας Βάρης κατάφερε στο πρώτο 45λεπτο με την καλή ανασταλτική λειτουργία του να μπλοκάρει τα ατού του αντιπάλου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν και τη ζημιά επιθετικά στο 28′, όταν από εκτέλεση φάουλ ο Λυμπερόπουλος πετάχτηκε και με έξυπνη κεφαλιά νίκησε τον Κύρκο για το 0-1.

Στην επανάληψη εμφανίστηκε ένας… ψυχωμένος και μεταμορφωμένος -προς το καλύτερο- Αήττητος και πίεσε ασφυκτικά τη Βάρη, που έκανε άμυνα στο μισό γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές του Πάρη Κωνσταντακόπουλου με ωραίο ποδόσφαιρο συνεργασίας ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Γκούμα στο 58′ από ασίστ του Λύκου, ενώ στο 65′ ήλθε η ολική ανατροπή: Ήταν η ωραία συνεργασία των Σέλβια – Γκούμα που έπαιξαν το ένα δύο, η μπάλα έφτασε στον Σκούμα και ο ταχύτατος άσος με σουτ σημείωσε το 2-1. Όλα τελείωσαν στο 86′ με τον Σέλβια να διαμορφώνει το τελικό 3-1 υπέρ του Αήττητου.

***Διακριθέντες για τον Αήττητο οι Τσέπας, Γκούμας και Λύγκος.

***Για τον Αστέρα Βάρης διακριθέντες οι Βεϊόγλου και Καραγιάννης.

***Στην έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του πατέρα του προέδρου του Αήττητου Σπάτων.

***Από τον Αστέρα Βάρης φώναξαν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε, για χέρι μέσα στην περιοχή (η φάση φαίνεται να ξεκινά, πάντως, από οφ-σάιντ).

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Γκόντα, Καραθανάσης

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Αλιμπάς (78′ Μωυδιάδης), Σκαφίδας (60′ Σέλβια), Αρκουμάνης, Βαγγελής, Λύγκος (78′ Πέντσας), Γκούμας, Σκούμας.

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Αφουξενίδης, Βεϊόγλου, Ιωακειμίδης (75′ Τούντας), Μονίκ, Κοτζάι (72′ Μπεκιάρης), Καραγιάννης, Ιβάνοφ, Κατσούγκρης, Λυμπερόπουλος, Κουτρομάνος (66′ Κόντι), Βαγγελής

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (23/10/22) αποτελέσματα

Abola Newsroom

Φιλικό 4-1 ο Παλληνιακός με Μικρασιατικό

Abola Team 2

Άρης Βούλας 2020-2021

admin