free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Διπλό-«χρυσάφι» στα Γλυκά Νερά με Ζουρούδη ο Όλυμπιακός Αγ. Στεφάνου!

 

Με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να σκοράρει στο 35′, η ομάδα του Νίκου Κόκκινου απέδρασε με το διπλό (0-1)

 

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 0-1

Μεγάλο διπλό και δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που επικράτησε 0-1 των Γλυκών Νερών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών και για τις δύο πλευρές, που πήγε στη δύναμη και το πάθος. Οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα μάτια των αντίπαλο τους, ήταν ανταγωνιστικοί ωστόσο η κλάση του Ζουρούδη έκανε τη διαφορά, με το γκολ του έμπειρου άσου στο 35′ να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς από το ξεκίνημα του είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες. Τα Γλυκά Νερά κατάφεραν να σκοράρουν στο 20′ με τον Λαναρά, ωστόσο ο α’ βοηθός Δουλγεράκης ακύρωσε το γκολ για οφ-σάιντ, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν έντονα. Ο Άγιος Στέφανος από εκεί και πέρα απείλησε σε δύο περιπτώσεις, ενώ άνοιξε το σκορ στο 35′, όταν από σέντρα του Μαρσέλλου ο Ζουρούδης έπιασε όμορφο πλασέ και νίκησε τον Αρβανίτη για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν από εκεί και πέρα αλλά οι προσπάθειες των Μιχελή και Αλεξίου δεν είχαν αποτέλεσμα. Στην επανάληψη τα Γλυκά Νερά μη έχοντας άλλη επιλογή, βγήκαν ακόμα περισσότερο στην επίθεση. Πίεση, πάντως, άσκησαν κυρίως μετά το 70′ όταν και ειχαν τρεις μεγάλες στιγμές με τους Γιαννούλη, Νάνο και Κουφοκώστα. Τις περισσότερες επιθέσεις των γηπεδούχων τις καθάρισε ο σταθερότατος Ντογκοτάρι!

Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου έκλεισε τους χώρους στην επανάληψη απειλώντας κυρίως με αντεπιθέσεις και κράτησε μια πολύτιμη και επαγγελματική νίκη. Το Μπογιάτι πάντως ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε στο 90′ ο Παπαντζίμας με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο παίξιμο.

Διαιτητές: Μανιώτης, Δουλγεράκης, Τζαφόλιας Β.

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Αρβανίτης, Τσάνι (67′ Κουφοκώστας), Πανάγου (84′ Ρέκα), Βατίστας, Μιχελής, Συμβουλίδης (75′ Γιαννούλης), Αλεξίου, Βάρδας, Γάσπαρης, Νάνος, Λαναράς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Σεβδαλής (60′ Αμανατίδης), Οικονομόπουλος, Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος (71′ Κάρο), Παπαντζίμας, Μαρσέλλος (87′ Ντάρλας), Ζουρούδης, Μπόσιος.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Παρουσιάζει φανέλα και μεταγραφικά αποκτήματα ο Παλληνιακός!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (12/11/22)

Abola Newsroom

Τέλος ο Γιώργος Φαράκος από τον Παλληνιακό

Ρένος Γιαμπουράς