free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μοιρασιά στην Καισαριανή

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν ο ΓΣ Καισαριανής με τον ΑΟ Χρυσούπολης. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ότι τα δύο γκολ επιτεύχθηκαν με πέναλτι.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς πάρα πολλές ευκαιρίες κυριάρχησαν η δύναμη και το πάθος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους με τον Βλάμμη να ευστοχεί από την… άσπρη βούλα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και σε αυτό τους βοήθησε η αποβολή του Καραμέτσου στο 76′, όταν και έμειναν με παίχτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο.

Με την πίεση να κορυφώνεται, η δικαίωση για την ομάδα της Καισαριανής ήρθε στο 86′ όταν και καταλογίστηκε πέναλτι για χέρι αμυντικού. Ο Κέτσες ευστόχησε από τα… έντεκα βήματα και ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ολική ανατροπή ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν εστία και να πανηγυρίσουν την νίκη.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Καλαμαράς, Ντούνης (73 Τρυφέρης), Μερμήγγης, Αϊβάζης, Γώγος, Βουτυράς, Δημητριάδης (87 Κουβαριτάκης), Ντατσιονάκης, Χρυσικός Δ., Κετσές, Λάϊος (55 Μπαμπάτσικος). Στον πάγκο ήταν οι Καρναβιάς, Χρυσικός Β., Κοκοσούλης, Χιώτης.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Ντελής, Βλαχόπουλος, Κώτσαλος (89’ Λεβεντός), Μουστακάκης (79’ Αποστολάκης), Καμαρέτσος, Μανωλιός, Γεωργίου, Παναγιώτου, Αλτσαντζής, Βλάμης, Μπαϊράς (70’ Κράιας)

 
 

Related posts

Ο Βασίλης Ψαρας, επιστρέφει στη Μπαρτσα!

Abola Team 2

Τον Αναστάση Πινό απέκτησε ο Αττικός

Abola Team 2

Ιωάννου: «Θα στηριχθούμε στα ταλέντα μας»

Kώστας Παλαιολόγος