free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανδράλας: Ιδιαίτερο παιχνίδι ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρίσκονται η Προοδευτική και ο Ιωνικός

Χωρίς τον Λέκκα που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού θα παραταχθεί η Προοδευτική στο μεγάλο Πειραϊκό ντέρμπι κόντρα στον Ιωνικό. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση των Πάρη Ανδράλα και Βασίλη Σπέρτου, με την προετοιμασία της “Προο” να βρίσκεται στην κορύφωση της. Άπαντες αναγνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα αφού θα αντιμετωπίσουν μια από τις ποιοτικότερες ομάδες, ωστόσο, όπως τόνισε ο Πάρης Ανδράλας είναι ένα ματς που ανεξάρτητα από την κατάσταση και την κατηγορία που βρίσκονται οι δυο ομάδες, είναι ξεχωριστό. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ότι κατάσταση και ανεξάρτητα από τα ρόστερ που βρίσκονται οι ομάδες πάντα είναι παραδοσιακό. Έχει παλμο ένταση ρυθμό. Εμείς θελουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ειμαστε σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι κάτι μπορουμε να κερδίσουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παίζουμε με από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος και εάν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι θα πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι.

ΠΗΓΗ stoplekto.gr/

Related posts

Ηλυσιακός-ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

Abola Team 2

Στις 3 Ιουλίου η ΓΣ του Εργοτέλη

Abola Team 3

Παρελθόν δύο παίκτες από τον Αστέρα Πετριτή

Abola Team 3