free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Χορταστικό ματς παρά την λευκή ισοπαλία στο Χολαργό

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε με αργό ρυθμό, αλλά κορυφώθηκε το ενδιαφέρον και η ένταση στο δεύτερο ημίχρονο Χολαργός και Αιγάλεω παρέμειναν στο 0-0. Παρά το γεγονός οτι μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος, ενώ φανερά επηρεασμένος ήταν ο τρόπος παιχνιδιού των φιλοξενούμενων, λόγω της απουσίας δύο επιθετικών του. Την πράσταση έκλεψαν οι οπαδοί του Αιγάλεω, οι οποίοι με την μαζική παρουσία τους στήριξαν την ομάδα τους σε ακόμη ένα παιχνίδι, χωρίς αυτό να αποδεικνύεται αρκετό για να την σπρώξουν στη νίκη. Από την άλλη πλευρά άριστη αποδείχθηκε η φιλοξενία των γηπεδούχων, οι οποίοι δημιουργούν σε κάθε εντός έδρας ματς όμορφη ατμόσφαιρα.

Αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο

Ισορροπημένο το παιχνίδι ανάμεσα στο φιλοξενούμενο Αιγάλεω και το γηπεδούχο Χολαργό στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, με τις δυο ομάδες να μην παράγουν πολλές ευκαιρίες. Οι μάχες στο χώρο του κέντρου ήταν πολλές, με την ένταση και το πάθος να φαίνεται στις κινήσεις των παικτών των δύο ομάδων. Οι πρώτες ευκαιρίες άργησαν να έρθουν με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που δεν δώθηκε στο Χολαργό στα πρώτα 25 λεπτά να διχάζει τον κόσμο στις κερκίδες. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κοντά στο 40’ μια ωραία κεφαλιά για το Αιγάλεω απείλησε την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι απάντησαν κοντά στο 45’ με μια επίσης αξιόλογη ευκαιρία.

Ευκαιρίες, τελικές και επεμβάσεις!

Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδιν με τους δυο αντιπάλους να παράγουν όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο, το οποίο δεν έφερε τα αναμενόμενα γκολ, καθώς οι τερματοφύλακες πραγματοποίησαν εμφάνιση υψηλού επιπέδου. Έτσι, στο 5ο κιόλας λεπτό μεγάλη ευκαιρία παρουσιάστηκε στον Χολαργό, ενώ στο 13’ το Αιγάλεω με όμορφο σουτ έδωσε την απάντησή του. Ακολουθεί στο 15’ μια μαγική ενέργεια από το εξτρέμ του Χολαργού και 3 λεπτά μετά με όμορφο σουτ κάνει αισθητή την παρουσία της η φιλοξενούμενη ομάδα. Οι δύο ομάδες συνέχισαν σε υψηλό τέμπο και με πολλές ευκαιρίες και τις μονομαχίες να έχουν μεταφερθεί στα άκρα του γηπέοδυ, καθώς τα εξτρέμ των ομάδων διαδραμάτισαν κομβικό ρόλο στην επιθετική λειτουργία. Στο 41’ εκδηλώνεται τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο τερματοφύλακας αποκρούσει με εντυπωσιακό τρόπο και στέλνει την μπάλα σε κόρνερ, από το οποίο ένα λεπτό μετά προκύπτει μια ακόμα εξαιρετική φάση, κατά την οποία “φωνάζει” πάλι παρόν. Το παιχνίδι έκλεισε με το Αιγάλεω στο 43’ να φτάνει μια ανάσα από το γκολ, αλλά για ακόμη μια φορά το μηδέν διατηρήθηκε χάρη στον τερματοφύλακα.

Εν κατακλείδι παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο από μια ουδέτερη οπτική γωνία ήταν χορταστικό σε ευκαιρίες για γκολ, γεγονός το οποίο αναγνώρισαν οι φίλοι και των δύο ομάδων. Παρόλα αυτά απογοητευμένοι αναχώρισαν αμφότεροι, καθώς οι τρεις βαθμοί της νίκης στη βαθμολογική κατάσταση των ομάδων τους κρίνονται υπερπολύτιμοι. Όσον αφορά το αμιγώς αγωνιστικό σκέλος οτυ παιχνιδιού, οι δύο ομάδες έδωσαν θετικά δείγματα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, ενώ οι παίκτες τους έχουν συνειδητοποιήσει την δύσκολη αποστολή, που ωφείλουν να φέρουν εις πέρας με συνέπεια να εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν σε κάθε παιχνίδι.

ΡΕΠΟΤΑΡΖΧρηστος Παπαγιαννης

Related posts

Η ανάρτηση του Πανερυθραϊκού για το διπλό με τα Πετράλωνα

Abola Team 3

Ο Θρίαμβος Αθηνών που υποβιβάστηκε 2-2 με τον Κένταυρο Βριλησσίων-Με την συνοδεία της αστυνομίας αποχώρησε ο διαιτητής Ευαγγέλου

Abola Team 3

Στο 85΄ο Άρης Πετρούπολης 2-1 τον Ιάσονα

Abola Team