free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Δίκαιη μοιρασιά στην Ανθούσα…

 

Στο 0-0 έμειναν Ατλαντίδα και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, σ’ ένα ντέρμπι με λίγες φάσεις – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αστέριο Καλιαμπάκα

 

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή το σαββατιάτικο (29/10) ντέρμπι στην Ανθούσα, ανάμεσα στην Ατλαντίδα και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Οι δύο ομάδες, ύστερα από ένα ματς το οποίο πήγε στη δύναμη, έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σ’ αυτή την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Η Ατλαντίδα του Βαγγέλη Τσιώλη, ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο, πατούσε πιο γερά στο γήπεδο και είχε δύο καλές στιγμές με τον Πανόπουλο και τον Σιούτη.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ανέβασε την απόδοση του και κυρίως στο διάστημα 55′ με 75′ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Απείλησε, δε, με τους Ζουρούδη, Μαρσέλο και Καραχάλιο αλλά οι προσπάθειες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Στο τελευταίο τέταρτο ο ρυθμός έπεσε, οι δύο μονομάχοι δεν ρίσκαραν σε καμία περίπτωση και έδειχναν να βολεύονται με την ισοπαλία.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε σ’ ένα ντέρμπι που θα ξεχάσουμε πολύ γρήγορα και το οποίο στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αστέριου Καλιαμπάκα, ο οποίος έσπασε το χέρι του! Συνολικά στο ματς έγιναν τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές, δείγμα της έντασης και του απαιτητικού παιχνιδιού…

Διαιτητές: Μαλαμάς, Μήταρης, Μπούξμπαουμ

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Αρχοντάκης, Τσιτοφώτος, Μανωλάς (29′ λ.τρ. Παππάς), Κουλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Καλιαμπάκας (21′ λ.τρ. Σιούτης), Μαλάι, Κούτρος, Χρυσάφης, Πανόπουλος (70′ Θεοδωράκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Κατσέρης (65′ Αμανατίδης), Σεβδαλής, Οικονομόπουλος (62′ λ.τρ. Κάρο), Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος, Παπαντζίμας (75′ λ.τρ. Παπιδάκης), Μαρσέλλος, Ζουρούδης, Μπόσιος.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Κάτσικας: «Με σεβασμό κόντρα στη Μάχη Μαραθώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Κάτσικας: «Θα μας δώσει ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 7-8/1

Abola Newsroom