free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Αφεντικό ο Πρωτέας!

 

Η ομάδα του Γιάννη Σιδέρη επικράτησε 2-0 του Σαρωνικού στο γειτονικό ντέρμπι και παραμένει μόνη δεύτερη

 

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2-0

Παρουσία πάρα πολύ κόσμου, σε ωραία ατμόσφαιρα, διεξήχθη το σαββατιάτικο (5/11) γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πρωτέα και τον Σαρωνικό… Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Παλαιάς Φώκαιας, η οποία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής επικράτησε 2-0 και παραμένει μόνη δεύτερη. Αυτή, δε, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη πολύ σπουδαία νίκη για το συγκρότημα του Γιάννη Σιδέρη, που πριν μια εβδομάδα είχε επιβληθεί και του ΠΑΟ Καλυβίων.

Στο σημερινό ματς, ο Πρωτέας ευτύχισε να ανοίξει νωρίς-νωρίς το σκορ, όταν στο 17′ ο Παπακωνσταντίνου επιχείρησε δυνατό μακρινό σουτ, η πορεία της μπάλας αιφνιδίασε τον Καραλή και έγινε το 1-0. Ο Σαρωνικός προσπάθησε να αντιδράσει από εκεί και πέρα, ανέβασε τις γραμμές του και δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Πρωτέας, ωστόσο, είχε καλή αμυντική λειτουργία κι έτσι η εδαφική υπεροχή των φιλοξενούμενων φάνταζε ανούσια… Στην επανάληψη το ματς άνοιξε, απέκτησε καλύτερο ρυθμό, αλλά έλειψαν οι μεγάλες φάσεις. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 78′, όταν από σέντρα του Θάνου Κούλιμπης-Χαρίτος πήδηξαν μαζί, ο πρώτος βρήκε τη μπάλα και έκανε το 2-0 που ήταν και τελικό σκορ.

***Διακριθέντες για τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας οι Σδράβα, Παπακωνσταντίνου, Χίκα και Διακορώνας

Διαιτητές (άριστοι): Αντωνίου, Μπούξμπαουμ, Πολυχρονιάδης

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Νίνα, Κούλιμπης, Χίκα, Κατσούλας, Βεϊζάι, Θάνος (85′ Δέδες), Ζδράβα (63′ Κουλούρης), Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης (77′ λ.τρ. Ευφραιμίδης).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Δήμας (72′ Τσομπανάκης), Μαλατάνος, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάννη, Χρήστου (83′ Μπούκης), Αλεξίου, Λέμε, Βελετάκος (70′ Πρίφτης), Χαρίτος.

(φωτογραφία: sportifico)

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Τον 21χρονο αμυντικό Θοδωρή Ράπτη απέκτησε ο ΑΟ Άρτεμις

Abola Team 3

Μεταγραφική κίνηση ουσίας η Βουλιαγμένη: Απέκτησε τον 26χρονο στόπερ Μάριο Πλάκα

Abola Team 3

Παλλαυρεωτικός-Αφιδναϊκός 4-1

Abola Team 3