free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Λευκή ισοπαλία σε ματς… ροντέο στα Καλύβια!

 

ΠΑΟ Καλυβίων και Παλλαυρεωτικός έμειναν στο 0-0, σε ματς που θα μπορούσε να έχει νικητή

 

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η σαββατιάτικη (5/11) μάχη στα Καλύβια ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΟΚ και τον Παλλαυρεωτικό, οι οποίοι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής έμειναν στο 0-0. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για τα Καλύβια, τα οποία προέρχονταν να θυμίσουμε από ήττα στο ντέρμπι με τον Πρωτέα, ενώ οι Λαυριώτες πήραν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Βέβαια, ήταν ένα ματς… ροντέο, με την μπάλα πάνω – κάτω κυρίως στην επανάληψη που θα μπορούσε να έχει νικητή. Είτε τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στην εξάδα, είτε τους φιλοξενούμενους που είναι 13οι…

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ξεκίνησε με σπουδαία ευκαιρία για τα Καλύβια, όταν μόλις στο 2′ ο Οικονομίδης από εξαιρετική θέση πλάσαρε, αλλά ο Κάπα του είπε όχι. Ο ενισχυμένος Παλλαυρεωτικός με τον Παπαγεωργίου στην ενδεκάδα του, όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο αλλά θα μπορούσε εύκολα να κάνει τη ζημιά, αν οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Ζαγουρή είχαν πιο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και εκτέλεση. Ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν και’ όλη τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, ενώ σε εκείνη του 17′ όπου ο Παπαδόπουλος καθυστέρησε να εκτελέσει και πάσαρε δίπλα του στον Ασλάνη (που υποδείχτηκε σε θέση οφ σάιντ) αποβλήθηκε από τον πάγκο του Παλλαυρεωτικού ο Νίκος Ζαγουρής για διαμαρτυρία (φώναξε για την υπόδειξη του βοηθού). Στο 22′ απείλησε και ο Μωραΐτης για τους Λαυριώτες, ενώ τα Καλύβια απάντησαν με δύο καλά σουτ των Ζατσελάρι και Μάτι. Στο 44′ σκόραρε ο Πλάκα για τα Καλύβια αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, γεγονός που σήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.

Στην επανάληψη τα Καλύβια έμειναν από νωρίς με δέκα παίκτες, καθώς στο 51′ ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος είδε μαρκάρισμα εκτός φάσης του Πλάκα στον Σουλιώτη και τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη! Οι γηπεδούχοι παρ’ ότι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα έδειχναν να πατούν καλύτερα και να έχουν περισσότερα τρεξίματα σε εκείνο το σημείο. Απείλησαν με διαγώνιο σουτ του Καραγιάννη, με κεφαλιά άουτ του Οικονομίδη και σουτ του Μάτι, όπου ο Κάπα έδιωξε σε κόρνερ.

Από το 65′ και μετά ο Παλλαυρεωτικός πήρε μέτρα στο γήπεδο, ανέβηκε και στο 64′ έβγαλε μια εξαιρετική αντεπίθεση, με τον β’ βοηθό ωστόσο να σηκώνει οφ-σάιντ, γενονός που ξεσήκωσε αυτή την φορά τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων, που έδωσαν δυναμικό παρών. Στο 65′ οι Λαυριώτες απείλησαν με σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 79′ αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς αποβλήθηκε για τον Παλλαυρεωτικό ο Δρούγκας με δεύτερη κίτρινη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς έγινε… ροντέο, με την μπάλα πάνω-κάτω. Το 0-0, ωστόσο, δεν άλλαξε, έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τζαφόλιας Β. Χριστόπουλος

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Κόλλιας, Καραγιάννης, Τραϊτοράκης, Φάνης Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου, Ζατσελάρι (70′ Ντίνος), Μάτι, Οικονομίδης, Τσομπανάκης (82′ Τσόκος), Πλάκα.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Φετολάρι, Σουλιώτης (57′ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Πάνου, Παπαγεωργίου, Δρούγκας, Μωραΐτης, Ασλάνης, Ζουμάς (75′ Μπαγιάστας), Παπαδόπουλος (87′ Θεοφανίδης).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 9/4

Abola Newsroom

Ωρωπός: Επιστροφή Μίχα

Nάσος Φακίδης

Το πρόγραμμα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ

Τάσος Ζαφειρίου