free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Τάραξε… τα Γλυκά Νερά

Επιβλητική εμφάνιση με γκολ και θέαμα από τον Αήττητο Σπατών, ο οποίος τάραξε… τα Γλυκά Νερά με σκορ 6-2.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Λύγκος ο οποίος σημείωσε χατ τρίκ. Τον χορό τον γκολ, άνοιξε στο 11 ο Λίγκος για να διπλασιάσει τα τέρματα του τέσσερα λεπτά αργότερα. Έτσι το παιχνίδι από αυτό το σημείο και στο υπόλοιπο του ημιχρόνου παρά τις κάποιες ευκαιρίες ήταν πιο ήπιο.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52′ ο Γκούμας πέτυχε το 0-3 από λάθος του Τόλια. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να αφυπνίζονται μετά από αυτό και σε συνδυασμό με την χαλαρότητα του αντιπάλου, πέτυχαν δύο απανωτά γκολ με τον Νάνο στο 63′ και το Λαναρά στο 71′ για το 2-3. Στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε ροντέο όταν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν από θέση οφ-σαίντ με τον Λύγκο στο 76′ να κάνει το 2-4 και τους ανθρώπους των Γλυκών Νερών να…βράζουν τόσο στην κερκίδα όπου προκλήθηκαν επεισόδια όσο και στο γήπεδο που αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων, Αλβέρτος Παπαδάκης στο 83′.

Ένα λεπτό πιο πριν ο Βιδάλης ανέβασε το σκορ στο 2-5 και ο Αλήμπας στις καθυστερήσεις, έκανε το τελικό 2-6 για τους πρωτοπόρους.

  

Διαιτητές: Κορδολαίμης – Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Αρβανίτης, Τσάνι, Συμβουλίδης, Γιαννούλης (Ρέκα 62’), Μιχελής, Βάρδας, Αλ. Αλεξίου, Νάνος, Κουφοκώστας (Μανιός 74’), Κορώνης (Δογάνης 46’), Λαναράς.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Ηρ. Αλεξίου, Τσέπας (λ.τρ. Μωυσιάδης 44’), Τσαλάκου, Αλήμπας, Βιδάλης, Αρκουμάνης (Λαζάρου 54’ λ.τρ.), Βαγγελή, Λύγκος, Σκούμας (Μασκλαβάνος 65’), Γκούμας.

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (2 και 3/12) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-1 | Highlights – Δηλώσεις

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Το σημερινό (4/5) πρόγραμμα

Nάσος Φακίδης