free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μεγάλη νίκη για Ήφαιστο

Σπουδαία νίκη του Ήφαιστου Περιστερίου στο γειτονικό ντέρμπι με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με σκορ 1-0. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από πολλούς τραυματισμούς.

 

 

Ένα παιχνίδι με δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να μην είναι αμφίρροπο και ταυτόχρονα δυνατό. Αυτό εξηγεί και τους τρεις τραυματισμούς που συνέβησαν στο γήπεδο του Ηφαίστου. Δύο για τον Θρίαμβο με τον Ρούπι και τον Μπερτσιά, με τον τελευταίο μάλιστα να πηγαίνει και στο νοσοκομείο και μια για τον Ήφαιστο με τον Τύρπο.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήλεγξαν τον ρυθμό και μάλιστα απείλησαν όταν ο Μπέρτσιας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Στουραϊτης του είπε όχι στο 23′. Από το 35′ και έπειτα οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν πήρανε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δικαιώθηκαν όταν ο Κίτσιος με όμορφο γυριστό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0, στο 42′. 

 

Το κρίσιμο σημείο του γκολ το αξιοποίησαν άριστα οι γηπεδούχοι οι οποίοι στο δεύτερο μέρος έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Χίο στο ξεκίνημα και τον Νησαριώτη στο 57′ για να κλειδώσουν την νίκη. Από αυτό το σημείο, έπαιξαν πιο αμυντικά με τους Χαϊδαριώτες να ανεβαίνουν στο γήπεδο και να χάνουν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο 67′ με την κεφαλιά του Μπανιά να μην βρίσκει για λίγο τον στόχο.

 

 

Διαιτητές : Αντωνίου, Χριστοδούλου, Απτοσόγλου 

 

 

Ήφαιστος Περιστερίου : Στουραϊτης, Χριστόπουλος, Σφίχτης, Ζώγκος, Παπαγιάννης, Κυριακόπουλος, Μπότης (Τσαγρής 79′), Τύρπος, Νησαριώτης, Κίτσιος (Ζαφειράτος 64′), Χίος (Ζαγκλής 85′)

 

 

Θρίαμβος Χαϊδαρίου : Αργυρόπουλος, Μπάκας Α. (Μπανιάς 48′), Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπέρτσιας (Τσαγιάννης 46′), Τσούκης, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Ρούπι (Μπάκας Π. 81′)

 

Related posts

Στις καθυστερήσεις η Διάνα υπέταξε τα Μελίσσια (1-0)

Abola Team

Η σειρά των διαδικτυακών μας εκπομπών συνεχίζεται με μία ακόμη διαφορετική συνέντευξη!

admin

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (10/2) πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team