free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Το γύρισε η Άνοιξη

Με ανατροπή και 3-2 υπέρ του ΠΑΣ Ωρωπού, επικράτησε η Άνοιξη για την τρίτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.

 

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο ενώ οι γηπεδούχοι είχαν πολλές απουσίες. Έλειπαν οι βασικοί Τσέβας, Κεφάλας, Ραλλής και Νικήτας Αθανασόπουλος και ο Χουζούρης που είχε άδεια να ξεκουραστεί.

 

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου στο 26′. Με αυτό το γκολ διαφορά οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Στην επανάληψη σε διάστημα μισής ώρας, οι ποδοσφαιριστές του Θαλή Τσιριμώκου ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση. Αρχικά ο Νικολάου έστειλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1 στο 54′. Στο 64′ ο Δρόσος με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την Άνοιξη ενώ ο ίδιος σημείωσε δέκα λεπτά αργότερα και το 3-1 με πέναλτι.

 

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-2.

 

 

Άνοιξη : Μούλας, Αθανασόπουλος Γ., Τρακάκης, Κυριαζής, Δρόσος, Αθανασόπουλος Ειρ., Δρακόπουλος (Οσμανάϊ  77′), Θεοδώρου, Γεωργούσης (Κολώτας 46′), Δαρδέντζας, Ελευθερίου (Μπουσέκης 58′)

 

 

ΠΑΣ Ωρωπός : Σαρκίρης, Αλιά, Μήτρου, Γιούνας (Κατσικάς 80′), Νικολάου, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Κανάρης (Φίλλης 68′), Ευφραιμίδης (Μπαλόκας 73′), Μίχας, Μπραχιμάϊ

 

Related posts

Ο αγιασμός και το πρόγραμμα των ακαδημιών στην Δόξα Κορωπίου

Abola Team 3

Κοροβέση και Κατούντα πήρε ο ΑΟ Ραμνούς από την Μάχη Μαραθώνα

Abola Team 3

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ η Θύελλα Ραφήνας 1-0 εκτός στην παράταση τον Κεραυνό Κερατέας-Πέρασε και ο Παλληνιακός με το εκτός έδρας 2-1 επί του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου

Abola Team 3