free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ανατροπή για Χολαργό  

 

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πραγματοποίησε ο Χολαργός κόντρα στην μαχητική Δόξα Βύρωνα.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους όταν και άνοιξαν  το σκορ στο 3’ με τον Γεωργουλάκη. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν  και παρόλο που έγιναν απειλητικοί σε κάποιες περιπτώσεις πήγαν στο ημίχρονο με το εις βάρος τους 0-1.

 

Στην επανάληψη όμως , οι ποδοσφαιριστές του Χολαργού συνέχισαν την πίεση και κατάφεραν να σκοράρουν στο 54’ με τον  ταλαντούχο επιθετικό Γιώργο Ντζαβίδα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με αριστερό βολέ. Η πίεση συνεχίστηκε ακόμα περισσότερο και στο 59’  χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χρόνης αστόχησε σε πέναλτι. Στο 73’ άλλαξαν καθοριστικά και οι ισορροπίες του αγώνα όταν ο Γκουντελίτσας αποβλήθηκε αφήνοντας την Δόξα με δέκα για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

 

Στο 87’ ήρθε η… λύτρωση για τους γηπεδούχους  με τον Ρίζο να πιάνει την κεφαλιά και να  κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την ομάδα του Χολαργού με τους φιλοξενούμενος  να διαμαρτύρονται για την φάση θεωρώντας  ότι δεν πέρασε την γραμμή η μπάλα.

 

 

Χολαργός : Σκαλαίος, Καζάκος, Κατσαρός, Καταιβάτης, Χρόνης, Αναστασίου (Ρίζος  Θ. 46’), Καρράς (Ρίζος Π. 53’), Τζέλη, Ξηνταράς, Λύρας, Ντζαβίδας (Ψάλλας 80’)

 

Δόξα Βύρωνα : Βακερλής (Γιαννακαρώνης 46’), Μαραγκουδάκης, Κατσούλας, Χαλβαντζής, Γκουντελίτσας, Μάρκεζ, Κασσιανός (Βακερλής 86’), Ρόπας, Πλούμης (Πιτσινός 62’), Γεωργουλάκης, Παρασκευόπουλος

 

 

 

Related posts

Τετράδα μεταγραφών και δύο ανανεώσεις στην Πέρα Κλουμπ

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τι έγινε στα πρωταθλήματα της Αθήνας

Abola Team

ΚΑΡΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΗΝΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α

Abola Team 3