free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ματσάρα στο Ηράκλειο

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι η ΑΕ Ηρακλείου επικράτησε με 2-1 του Κενταύρου Βριλησσίων για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύο πέναλτι για τους γηπεδούχους, το ένα εύστοχο.

 

Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε με 2-1 του Κενταύρου Βριλησσίων σε ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 14′ με πολύ ωραίο γυριστό του Καντρία να βρίσκει το δοκάρι. Στο 22′ ο Μερτκόλα από τα δεξιά έκανε μια έξυπνη σέντρα σουτ και η μπάλα χτύπησε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι του Καρό. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Καφετζής ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν τροπο να κυκλοφορήσουν καλά την μπάλα και έκαναν αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου. Στο 42′ ο Καραχάλιος τραυματίστηκε και έδωσε την θέση του στον…καθοριστικό  όπως θα αποδειχθεί στην συνέχεια, Λαγό.

 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στην πρώτη ουσιαστικά φάση τους σκόραραν με κοντινό σουτ του προωθημένου Τούντα ύστερα από φάουλ στο 53′. Οι γηπεδούχοι έδειξαν άμεση αντίδραση και κατάφεραν μετά από πέντε λεπτά να κερδίσουν εκ νέου πέναλτι. Ο Καφετζής αυτή την φορά ήταν άστοχος στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Το παιχνίδι παιζόταν πάνω κάτω και η ομάδα του Γιάννη Θεοδωρίδη έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 όταν σε απόσταση βολής ο Κόλιος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, στο 64′. Η μπάλα πολλές φορές… τιμωρεί έτσι και έγινε ένα λεπτό αργότερα όταν ο Λαγός, επιβεβαίωσε τον όρο “χρυσή αλλαγή” με ωραίο διαγώνιο σουτ για το 2-1. 

 

Στο 80′ γίνεται μπέρδεμα στην άμυνα του Κενταύρου ο Λαγός κλέβει κάνει και το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Καρό παρόλο που ήταν εκτός θέσης. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για την ισοφάριση και στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι έσωσαν πάνω στην γραμμή με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με νικητές τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλείου σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με άγρια ομορφιά.

 

 

Α Ε Ηρακλείου (Γιώργος Τσαμόπουλος) : Μακρής, Μερτκόλα, Καριατλής, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας (Κατσούλης 53′), Καραχάλιος (Λαγός 42′), Τσάτσος, Καντρία (Ψαρρής 70′), Καφετζής, Σπυριδάκης

 

Κένταυρος Βριλησσίων (Γιάννης Θεοδωρίδης) : Καρό, Θεοδωρίδης, Γαληνάκης, Τούντας, Κόλιος, Κουτσουβέλης, Μανίκας (Αντωνόπουλος 63′), Μπότση, Δέτσης, Μωραϊτης (Κοπανέλης 83′), Ματσιμάνης (Κάλλας 67′)

 

Related posts

Συνεχίζει στο κυνήγι της πρωτιάς το Χαϊδάρι

abola10

Ακόμα βάζει γκολ το Χαλάνδρι

Παντελίδης Mάνος

Ο Μεταξούλης συνεχίζει στον Άγιο Θωμά

Abola Team