free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Το… βιολί της η Άνοιξη

Ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την Άνοιξη, αυτή την φορά επικράτησε  τoυ ουραγού ΑΟ Κούβαρα με 0-2.

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και για τις δύο ομάδες, με την Άνοιξη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν απείλησε ιδιαίτερα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και κατάφεραν μόλις στο 48′ να ανοίξουν το σκορ. Ο Θεοδώρου ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Εύστοχος από τα έντεκα βήματα ο Νικήτας Αθανασόπουλος για το 0-1. 

Οι “πράσινοι” ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους και έχασαν ευκαιρίες με τους Δαρδέντζα στο 56′ και Θεοδώρου στο 58′. Ενώ ένα λεπτό αργότερα υπάρχουν διαμαρτυρίες για χέρι στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στην συνέχεια και ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στους πρωτοπόρους, οι ποδοσφαιριστές του Θαλή Τσιριμώκου κλείσωσαν την νίκη στο 90′ όταν ο Τσέβας ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια κρατήθηκε από αμυντικό των γηπεδούχων. Το πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος για το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

 

 

Διαιτητές: Μπερέτας, Γουρνιάς, Μπαλάγκα

 

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Καραογλάνης, Λευκάκης, Σύρος, Πρίφτης, Κοντζιάς, Τόλιας, Μπουλούμπασης, Λιάπης (75′ Ροκανάς), Κόλλιας, Βαρσαμογιάννης, Μικιρδιτσιάν (52′ Πρίφτης).

 

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Τρακάκης, Κολώτας (46′ Αθανασόπουλος Νικήτας- λ.τρ. 64′ Γεωργούσης), Κυριάκης, Δρόσος, Αθανασόπουλος Ειρ., Χατζηεμμανουήλ (69′ Τσεβάς), Θεοδώρου, Δρακόπουλος, Δαρζέντας, Χουζούρης.

Related posts

Ο γκολκίπερ Χαντζάρας ο τυχερός στην κοπή πίτας του Σαρωνικού Αναβύσσου

Abola Team 3

Λύθηκε η συνεργασία της ΑΕ Γέρακα με το τεχνικό δίδυμο Θανάση Σαβούρδο-Μάκη Βαγενά

Abola Team 3

Χώρισαν Παμπαιανικός και Πέτρος Τσιγκούλης

Τάσος Ζαφειρίου