free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δίκαια ο Πανερυθραϊκός

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Πανερυθραϊκός έκαμψε την αντίσταση του Χολαργού με 2-0.

 

 

Η ομάδα της Ερυθραίας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλε τον ρυθμό της σε ένα «βαρύ» γήπεδο λόγω της βροχής.

 

 

Το σκορ για τους γηπεδούχος άνοιξε ο Αντωνιάδης στο 18’ με κοντινή προβολή ύστερα από ωραία σέντρα από τα δεξιά. Ο Χολαργός ο οποίος είχε πολλές απουσίες και κατέβηκε με νεαρά παιδιά δεν μπορούσε να βρει ρυθμό.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν λίγο καλύτερα ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα από λάθος των αμυνόμενων. Πιο συγκεκριμένα στο 66’ ο Ρίζος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με προβολή, στην προσπάθεια να διώξει.

 

 

Στην συνέχεια ο Χολαργός αποσυντονίστηκε και φάνηκε η κούραση από το νικηφόρο ματς κυπέλλου με το Ηράκλειο μεσοβδόμαδα. Ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν τριπλή ευκαιρία για να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ με τον Αντωνιάδη να βρίσκει τον Σκαλέο και το δοκάρι απέναντι του στο 71’.

 

 

 

Διαιτητές : Γκάμαρης, Βαξεβανέλλης, Βασιλάκης

 

 

Πανερυθραϊκος : Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκρίνζας, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Τσιούμας, Κουμπούλης, Αναγνώστης, Μπρίλης (Παπαθανασίου 68’), Αντωνιάδης (Μπενετάτος 88’), Τσέβας (Μπαμπαλουκάς 88’)

 

 

 

Χολαργός : Σκαλέος, Καζάκος, Κατσαρός Θ., Ψάλλας (Καλαντζής 85’), Χρόνης, Ρίζος, Κατσαρός Χ.Δ (Αναστασίου 59’), Τζέλι, Ρίζος (Ακσόγλου 74’), Ζώης, Ντζαβίδας

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (16-17/3)

Nάσος Φακίδης

Συνεχίζει στον ΑΟ Ιλίου ο Ανταλής

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς