free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Καθάρισε στο πρώτο ο Εθνικός

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Εθνικός Νέας Μάκρης επικράτησε με 0-2 του Πανσταυραϊκού από το ημίχρονο.

 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στην πρώτη τους ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ταμιχτσής σούταρε με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Πατσιπούρνας προσπάθησε να διώξει, όμως παρόλο που την βρήκε δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ για το 0-1 στο 8′.

Όσο οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλεύονται την κατάσταση. Στο 30′ μεγάλη ευκαιρία με τον Κωνσταντόπουλο να βρίσκεται σε θέση βολής ωστόσο σημάδεψε λίγο άουτ. Η πίεση συνεχίστηκε και προς το τέλος του ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Καπώνη έχασαν δύο απανωτές ευκαιρίες με τον Κωσταντόπουλο και τον Μακρυδάκη να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Όμως κατάφεραν να σκοράρουν στην τελευταία ουσιαστικά επίσκεψή τους στο πρώτο ημίχρονο με ωραίο σουτ το Κωνσταντόπουλου για το 0-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, ήθελαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και απείλησαν στο 50′ με τον Σερβίτη να σουτάρει από πλεονεκτική θέση λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ευαγγελίου, στο 50′. Οι ποδοσφαιριστές του Λατσούνα έκλεισαν τους χώρους και δεν δέχθηκαν την πίεση του πρώτου μέρους με μοναδική εξαίρεση το σουτ του Ζανάκη το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 68.

 

Πανσταυραϊκός : Κατσιπουρνάς, Πανόπουλος, Σκλήβας, Κώτσης, Λατσούνας (Λάσκαρης 66′), Σερβίτης, Ράδος, Εζόνι, Μήτρου, Καράς (Μαγγιώρος 46′), Τσολαρίδης (Ντζουμάνης 66′)

 

Εθνικός Ν. Μάκρης : Ευαγγελίου, Δημητρίου, Γρίβας, Αλτιπαρμάκης, Ελευθερίου, Μπισπμπιρούλας, Ζαννάκης, Κόλλιας, Μακρυδάκης (Ρουγγέρης 76′), Ταμιχτσής, Κωσταντόπουλος (Κατσορίδας 82′)

Related posts

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 8/4

Abola Newsroom

Ολυμπιακός Λαυρίου-Φοίβος Βάρης 2-0

Abola Team 3