free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκησε με πέναλτι 

Η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα επικράτησε με 1-0 του Ηφαίστου σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

 

Στα πρώτα δέκα λεπτά ο Ήφαιστος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο πλησίασε την αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.

Στην πρώτη επίσκεψη του Παπάγου έγινε χέρι και δόθηκε πέναλτι στο 10′. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρεξάϊ και έκανε το 1-0 σημαδεύοντας το αριστερό γάμα του Στουραϊτη.

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός ήταν μέτριος με τον Ήφαιστο να έχει μια πρωτοβουλία στις κινήσεις χωρίς ωστόσο να είναι  ιδιαίτερα απειλητικός επιθετικά, εκτός από την φάση του 30′ όταν ο Ζαφειράτος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι παρόλα αυτά απείλησαν με τον Πετρόπουλο στο 38′ όταν σούταρε λίγο άουτ ενώ στο 43′ ο ίδιος σούταρε λίγο αδύναμα με τον Στουραϊτη να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 45′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ύστερα από κεφαλιά του Κουτσούβελη, η οποία πέρασε άουτ.

Στην δεύτερο μέρος ο Ήφαιστος απείλησε στο 52′ με τον Κίτσιο να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 65′ ο Παπάγος θα βγεί μπροστά και ο Χαντζής θα σουτάρει με λιγότερη δύναμη από όσο θα χρειαζόταν και έτσι ο Στουραϊτης μπλόκαρε εύκολα.

Απο εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Σιλεβίστα διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα με τον Ήφαιστο να μην βρίσκει χώρους να απειλήσει αλλά δεν απειλήθηκε κιόλας μέχρι το φινάλε.

 

 

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας) : Kατσικάς, Μπρατές, Αλεξιάδης, Σταυρουλάκης, Ρεξάϊ Λιούκας, Χαντζής (Σφακιανάκης 86′), Πετρόπουλος (Κόρδας 49′), Κουτσοβέλης, Σιούτας, Παπαναστασίου (Κολοβός 66′)

 

Ήφαιστος Περιστερίου (Θοδωρής Τρανός ) : Στουραϊτης, Ζαφειράτος (Ζώγκος 77′), Σφίχτης (Ζαγκλής 53′), Ζώγκος, Παπαγιάννι, Κυριακόπουλος (Γιάκας 46′), Μπότης, Τύρπος, Νησαριώτης, Κίτσιος, Χίος

Related posts

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10

Συνεχίζει ο Γιάννης Μπλούκας στον ΟΑΝΑ

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Οριακό το παιχνίδι με ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Kώστας Παλαιολόγος