free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Παρελθόν ο Κουτσούμπας

Παρελθόν από την ομάδα του Αφιδναϊκού αποτελεί ο Βαγγέλης Κουτσούμπας καθώς αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

 

Ο νεαρός τεχνικός έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα των Αφιδνών, πριν από το (νικηφόρο) παιχνίδι με τον Παμπαιανικό ενώ επικαλέσθηκε προσωπικούς λόγους.

Ο ίδιος με δηλώσεις του ευχαρίστησε τον σύλλογο και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές που συνεργαζόταν μέχρι πρότινος.

Όσον αφορά το μέλλον του Βαγγέλη Κουτσούμπα ήδη έχουν υπάρξει κρούσεις από ομάδες για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Οι πληροφορίες του abola.gr κάνουν λόγο για μια ομάδα από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και δύο από την ΕΠΣΑΝΑ. Παρόλα αυτά κρούση φαίνεται να έχει υπάρξει και από ακαδημίες. Πιο συγκεκριμένα από ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ ενώ και σύλλογος Γ Εθνικής έχει προσεγγίσει τον Βαγγέλη Κουτσούμπα για να αναλάβει την Κ17. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις μετά τις γιορτές για το μέλλον του και την νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Η αποχώρηση του Βαγγέλη Κουτσούμπα χαρακτηρίστηκε αρκετά ξαφνική καθώς ο Αφιδναϊκός βρισκόταν στην μέση της βαθμολογίας (10η θέση) με απολογισμό 6 νίκες 7 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες.

Related posts

Με νίκη συνεχίζει ο Γέρακας, 1-0 την Βουλιαγμένη

Abola Newsroom

Ανανέωσε και ο Ντέρκα στον Ωρωπό

Abola Team 2

Ο προπονητής του Πρωτέα Παλ. Φωκαίας Ηλίας Λάζαρης την Παρασκευή 4/12 στις 8 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου