free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση Άνοιξης – Γέρακα: Ουδέποτε έγινε συμπλοκή των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια

 

Οι δύο διοικήσεις των ομάδων εξέδωσαν ανακοίνωση και πήραν θέση με αφορμή ρεπορτάζ αθλητικού blog που ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ανατολικής Αττικής

 

Άνοιξη και Γέρακας αφού αρχικά ξεκαθαρίζουν πως ουδέποτε έγινε συμπλοκή των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια, ζητάνε από τον δημοσιογράφο που έγραψε το ρεπορτάζ να ανακαλέσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ & Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑ
 
Με αφορμή ρεπορτάζ αθλητικού blog που ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ανατολικής Αττικής από κοινού δηλώνουμε τα ακόλουθα.
 
Φαντασιώσεις παλαίμαχων “δημοσιογράφων” που για να αποκτήσουν ένα παραπάνω χτύπημα στο blog τους, γράφουν ψέματα και αναλήθειες μακριά από τις ομάδες μας.
 
Ο Α.Ο. Άνοιξης και Α.Ε. Γέρακα δηλώνουν επίσημα ότι ουδέποτε έγινε συμπλοκή των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια (έτρεξαν όλοι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα), όσο και εάν κάποιοι θέλουν να διαταράξουν τις σχέσεις μας. Τα δύο σωματεία διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Τόσο η διοίκηση του ΑΟ Άνοιξης όσο και του Α.Ε. Γέρακα αναγνωρίζουν τις προσπάθειες των δύο για να καταλαγιάσει η ένταση των τριών αποβληθέντων ποδοσφαιριστών.
 
Με λίγα λόγια διαβάζοντας το κείμενο του δημοσιογράφου κύριου Θ. Κοτσώνη έχουμε τις εξής κοινές απορίες
 
1.     Ο εν λόγω δημοσιογράφος ήταν στο γήπεδο ή επέλεξε το “χαλασμένο τηλέφωνο” για να ενημερωθεί; Από ποιούς ενημερώθηκε για τα ψευδή αναφερόμενα γεγονότα; Με ποιά συμφέροντα δημοσιοποίησε το εν λόγω ρεπορτάζ;
2.     Γιατί δεν πήρε τηλέφωνο τις διοικήσεις των δύο ομάδων για να ενημερωθεί επίσημα;
3.     Αμφισβητεί το φύλλο αγώνα και την κρίση του διαιτητή;
4.     Η διοίκηση του Α.Ε. Γέρακα ένιωσε τεράστια έκπληξη και αηδία διαβάζοντας ότι “Από τη πλευρά τους, οι παράγοντες και προπονητές του Γέρακα είχαν μείνει άναυδοι με την συμπεριφορά παικτών και προπονητή της Άνοιξης…”
 
Οι διοικήσεις του Α.Ο. Άνοιξης και Α.Ε. Γέρακα ζητάμε από τον κύριο Θ. Κοτσώνη να ανακαλέσει το αναληθές “ρεπορτάζ” με τα πραγματικά γεγονότα του αγώνα, όπως αυτά αναφέρονται στο φύλλο αγώνα και παρατήρησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι σε αυτόν.
 
Οι δύο ομάδες είμαστε θιασώτες του καθαρού και υγιές ποδοσφαίρου, χωρίς βία και επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και λάτρεις των αληθινών γεγονότων χωρίς καμία σκοπιμότητα.
 
Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι ότι με το τέλος του αγώνα όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες των δύο ομάδων καθόντουσαν παρέα στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια, συζητώντας το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης σε κλίμα άριστο όπως αρμόζει στα σωματεία μας.
 
Με εκτίμηση
 
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Ο. Άνοιξης    Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Ε. Γέρακα

 

Related posts

Στο νοσοκομείο από εγκεφαλικό επεισόδιο ο πρόεδρος του Παμπαιανικού

Abola Team 3

Στις 17/8 ξεκινάει ο ΠΑΣ Ωρωπός που ανακοίνωσε και τα φιλικά παιχνίδια

Abola Team 3

ΕΠΣΑNA: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 11-12/2

Abola Newsroom