free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Έδειξε χαρακτήρα και επέστρεψε στις επιτυχίες ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου!

 

Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου άφησε πίσω την ήττα στα Σπάτα και επικράτησε (με ανατροπή) 2-1 του Νικολακάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ – ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2-1

Ανώτερος ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, επικράτησε 2-1 (με ανατροπή) του Νικολακάκη και επέστρεψε στις νίκες! Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου έδειξε χαρακτήρα αφήνοντας πίσω την ήττα στα Σπάτα και κατάφερε να πανηγυρίσει την Κυριακή (9/10) μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε ένα ισχυρό σύνολο.

Άλλωστε, αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΑΠΟ Νικολακάκη, ο οποίος όχι μόνο έχασε βαθμούς στο Μπογιάτι, έχασε και δύο ποδοσφαιριστές του με τραυματισμό, με αυτόν του Κουμουλίδη να είναι σοβαρός (έσπασε την μύτη του). Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως, με τους φιλοξενούμενους του Κώστα Βρεττού που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, να πετυχαίνουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και να ανοίγουν το σκορ στο 3′ με κεφαλιά του Πιτσούνη.

Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου όχι μόνο έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια αλλά ήταν εξαιρετικός. Οι γηπεδούχοι πατούσαν γερά στον αγωνιστικό χώρο και αφού ισοφάρισαν στο 22′ με πέναλτι του Ζουρούδη, έφεραν τα πάνω κάτω στο 40′ με τρομερή ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα του Καραχάλιου. Στο φινάλε του α’ μέρους ο Κουμουλίδης δέχτηκε σκληρό χτύπημα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί. Μάλιστα, ο άσος του Νικολακάκη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και φαίνεται να έχει σπάσει την μύτη του.

Γενικότερα το ματς από εκεί και πέρα… αγρίεψε, με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου μάλιστα στο 48′ να μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαμπουλάκη με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Παπαδόπουλο. Οι γηπεδούχοι παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο έδειχναν να ελέχγουν την κατάσταση και κράτησαν σχετικά εύκολα τη νίκη, αφού ο Νικολακάκης δεν βρήκε λύσεις μεσοεπιθετικά. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν κι αυτοί το ματς με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε στο 93′ ο Παπιδάκης με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Τζαφόλιας Δ., Τσαλίκογλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Σεβδαλής, Οικονομόπουλος, Μπερμπάντης, Αθανασίου, Καραχάλιος (70′ Κάρο), Παπαπαντζίμας (90′ Μαρσέλλος), Μπαμπουλάκης, Ζορούδης, Μπόσιος (93′ Αμανατίδης).

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Δαμιανίδης, Καραγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Καλέρης (37′ λ.τρ. Νταγιάντας), Κουμουλίδης (46′ λ.τρ. Παπιδάκης), Εγιουρούμ (60′ Καβάσης), Πιτσούνης, Μουκάνης

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ο Κεραυνός Κερατέας απέτισε φόρο τιμής στον Χρήστο Λιαδέλλη

Abola Team 3

ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 5-0 Στιγμιότυπα

admin

Δυνατή κίνηση με Ράμα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Abola Team 2