free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Επαγγελματική νίκη για τον Αστέρα Βάρης

 

Η ομάδα του Κώστα Μπεχλιβανίδη επικράτησε 2-0 του Αχιλλέα και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα

 

 

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 2-0

Επαγγελματική και δίκαιη νίκη πανηγύρισε την Κυριακή (9/10) ο Αστέρας, που επικράτησε 2-0 του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών. Η ομάδα του Κώστα Μπεχλιβανίδη ήταν καλύτερη, πιο πιεστική, έψαξε με περισσότερη διάθεση το τρίποντο και τα κατάφερε. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Βάρη, ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές, που πάει πλέον με καλή ψυχολογία να αντιμετωπήσει την επόμενη Κυριακή τον Αήττητο Σπατών εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν σε τρεις – τέσσερις περιπτώσεις, ενώ είχαν και δοκάρι στο α’ μέρος με τον Κατσούγκρη. Η υπεροχή τους, εν τέλει, απέφερε καρπούς στο 35′ όταν ο Κατσούγκρης που ήταν στους διακριθέντες με σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Αχιλλέας που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, ρίσκαρε μετά το 1-0 και προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Όλα τελείωσαν στο 65′ όταν ο Ιβάνοφ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για τον Αστέρα Βάρης.

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Σπυρόπουλος, Χριστόπουλος

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Αφουξενίδης, Ιωακειμίδης, Βεϊζόγλου, Ιωσήπου (42′ λ.τρ. Κόντι), Κοτζάι, Καραγιάννης, Ιβάνοφ, Κατσούγκρης, Λυμπερόπουλος (70′ Γκολέμης), Κουτρομάνος, Μερκούρης (75′ Βαγγέλης).

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Βαφειάδης, Αγγελόπολος, Αβραμόπουλος (66′ Σάλαρη), Μαραντίδης, Σταματόπουλος (80′ Καψιόχας), Τσάκαλος, Θεοδώρου (46′ Τσαλιαγκός).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0-2 | Στιγμιότυπα

admin

Κάτσικας: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με την Μαρκό»

Kώστας Παλαιολόγος

Αστέρας Βάρης: Βιώσαμε πολλά περίεργα στο φετινό πρωτάθλημα

Nάσος Φακίδης