free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Άρη Γιάρα το Καλαμάκι

Την ένταξη του 21χρονου επιθετικού του Παπάγου ολοκλήρωσε ο σύλλογος των νοτίων προαστίων

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του «μαραθωνίου» του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ προχώρησε το Καλαμάκι

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μετά από αστραπιαίες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με τον Παπάγο για την ένταξη του Άρη Γιάρα, ο οποίος έρχεται να προσδώσει ποιότητα και να προσφέρει καίριες λύσεις στο σκοράρισμα.

Το νέο απόκτημα, ο οποίος είναι 21 ετών, το συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις για το ταλέντο, αλλά και την δεινότητά του στο σκοράρισμα, τομέας, όπου το Καλαμάκι είχε παρουσιάσει τρομερές αδυναμίες κατά την διάρκεια του πρώτου μισού του φετινού πρωταθλήματος στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Οι μεταγραφικές κινήσεις για το Καλαμάκι δεν εξαντλούνται εδώ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, οι παράγοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων φέρονται να απέχουν μία ανάσα από την απόκτηση ενός ακόμη ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος διακρίνεται στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας του γραμμής και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Κώστας Βλάχος: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για την Τερψιθέα”

Abola Team 3

Αρμενική-Αμπελόκηποι 0-0

Abola Team 3

Νοκ άουτ ο Γιάρας

Kώστας Παλαιολόγος