free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Αποχαιρέτησε» ο Λεβέντης τα Πετράλωνα

Οριστικά παρελθόν αποτελεί πλέον για τα Πετράλωνα ο Γιώργος Λεβέντης. Ο 29χρονος επιτελικός μέσος και από τα βασικά «γρανάζια» της φετινής ομάδας, έλυσε φιλικά τη συνεργασία του με τον σύλλογο και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου σταθμού της σπουδαίας του καριέρας. Με την διοίκηση των Πετραλώνων να το ευχαριστεί ολόψυχα για την προσφορά του.

Κιούρκος: «Ιδιαίτερα δύσκολο ματς με ιδιαιτερότητες»

Τα ρέστα τους για νίκη απέναντι στην ισχυρή στην έδρα της Θύελλα Αγίου Δημητρίου, καλούνται να παίξουν τα Πετράλωνα, ώστε να διατηρηθούν γερά στο κόλπο της ανόδου στην Α’ Κταηγορία.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στις τάξεις του φιλόδοξου συλλόγου παραμονές της κρίσιμης αναμέτρησης, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου στο «Αbola.gr»

«Καλούμαστε να αγωνιστούμε σ’ ένα πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ φιλόδοξη και δυνατή ομάδα, όπως είναι η Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Είμαστε πανέτοιμοι για ένα πολύ ιδιαίτερο εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα, η οποία διαθέτει γήπεδο με χόρτο και αυτό το στοιχείο προσδίδει ξεχωριστό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουμε σε τροχιά ανόδου».

Νέο πρόσωπο στην σύνθεση των Πετραλώνων ενδέχεται να αποτελέσει ο Θόδωρος Καρούμπαλης, ο οποίος επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και τέθηκε στα πλάνα του Χρήστου Κιούρκου.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Τζώτζης: «Εφαλτήριο η φετινή μας πορεία»

Γενικό προσκλητήριο για την φιέστα ανόδου των Πετραλώνων

Abola Team 3

Τέλος ο Ατματζίδης από τον Άγιο Δημήτριο!

Kώστας Παλαιολόγος