free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τριάρα» ανόδου για το Κερατσίνι

Οι «ροσονέρι» θριάμβευσαν 3-1 του Ικάρου Κλαλιθέας στις Τζιτζιφιές και παρέμειναν σε τροχια ανόδου.

Την ξέφρενη κούρσα του προς την άνοδό του στην Γ’ Εθνική συνέχισε ακάθεκτο το Κερατσίνι, επικρατώντας στις Τζιτζιφιές του πολύ ισχυρού κι άκρως ανταγωνιστικού Ικάρου Κλαλιθέας.

Αποτέλεσμα, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στους «ροσονέρι» να μείνουν δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Αετό Κορυδαλλού, ο οποίςο την ίδια ώρα επικρατούσε 3-0 της Αρμενικής.

Οι φιλοξενούμενοι με τον προπονητή τους Βασίλη Σπάθα να επιστρέφει ως αντίπαλος σ’ ένα γήπεδο όπου πριν από δύο σεζόν είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας με τον Ίκαρο, προηγήθηκαν στο 9’ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Νείλου Ψυχογιού.

Στο δεύτεορ μέρος η είδος του νεοαποκτηθέντα Ανδρέα Νταουτάι, προσέλωσε, λάμψη, ποιότητα, αλλά και συνοχή μεταξύ και των τριών γραμμών του Κερατσινίου, κάνοντάς τους ακόμη πιο επικίνδυνους.

Έτσι, αφού αρχικά στο 61’ ο Ντουατάι έδωσε έτοιμο γκολ στον Τουρνά, το πλασέ του οποίου μπλόκαρε ο Χρόνης, στο 65’ ήρθε το 0-2 για τους «ροσονέρι». Ο Τουρνάς με ωραία κάθετη τροφοδότησε τον Νταουτάι και ο νεοφερμένος 26χρονος επιθετικός με εξαιρετικό πασέ στην κίνηση πέτυχε το 0-2 συνδυάζοντας με γκολ την «παρθνεική του εμφάνιση με την φανέλα του Κερατσινίου.

Ο Νταουτάι είχε νεεργό συμμετοχή και στην φάση του τρίτου τέρματος του Κερατσινίου στο 72’ πριν ο Ψυχογιός γράψει το 0-3. Ο Ίκαρος το μόνο, που κατάφερε, ήταν να μειώσει την έκταση του σκορ με εύστοχο πέναντι του Μπάχα.

IΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Χρόνης,Φόνσος,Σκούρτας(77’Παπαιωάννου),Στεφανής,Σκόνδρας,Τσιντώνης,Μπάχα,Καλλής,Μπόλης,Καραδήμος(76 Ηλιόπουλος),Θεοδοσίου(73 Καραβός)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Τσούβαλης,Σφυρογιαννάκης(39 λ.τρ. Γκουριώτης),Σκορδίλης,Μπατής,Βαττής,Διάκος,Ψυχογιός,Γκιάτης,Μαναριώτης(59 Νταουτάι),Τουρνάς,Κουρκούτης(76 Κιάφα).

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Δυνατά για τη νίκη ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε Δεληβασίλη η Χαραυγή!

Abola Team

Εύκολο απόγευμα για ΑΕ Περάματος

Nάσος Φακίδης