free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δεν «Χ» αμογέλασε κανείς!

Στο 1-1 έμειναν Ατρόμητος Πειραιά και Μοσχάτο έπειτα από ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, που είχε όλα τα στοιχεία του ντερμπι.

Χωρίς νικητή έληξε το κατ’ εφημισμόν ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Πειραιά ανάμεσα σε Ατρόμητο Πειραιά και Μοσχάτο στο δημοτικό του Ρέντη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Μοναδικό μελό σημείο αποτέλεσαν τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στις εξέδρες κάπου στο 70ό λεπτό, τα οποία όμως δεν γενικεύτηκαν, έπειτα από την καίρια επεμβαση των ψυχραιμότερων.

Ο Ατρόμητος Πειριαά προηγήθηκε στο 62’ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Σιράκου, για να ισοφαρίσει το Μοσχάτο στο 73’ με τον Γιαννόπουλο.

Καλή η διαιτησία του Τσαμουρή, που απέβαλε στο 75’ τον Καρνέση για εξύβριση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θωμόπουλος, Μαραγγός, Πάλλη,ς Χριστόπουλος, Χίκα(46’ Κοντάκος), Ευφραιμίδης (46’ Φεύγας), Καρνέσης, Γιαννακόπουλος, Σιράκος (81’ Καριώτης), Μητρόπουλος, Καλτσάς.

ΜΟΣΧΑΤΟ: Βαβάκας, Γκορόγιας, Μικρούλης, Καραπιπέρης, Παπαδόπουλος, Σιαμίγκος, Τσιφλίδης (70’ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Λιόσης, Κοντοπάνος, Τσαμάγκας (62’ λ.τρ. Φίλης0, Μπαμίχα (79’ λ.τρ. Παππάς)

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου αποκτά ο Πειραιάς!

Kώστας Παλαιολόγος

Φαναρίτης: «Το μέλλον φαντάζει ευοίωνο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστροφή Μωϋσιάδη στην Ελλάδα Ποντίων

Abola Team 3