free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Επένδυση» με Αλετρά η Λυκόβρυση

Στην απόκτηση του 19χρονου αμυντικού από τον Μικρασιατικό προχώρησε η ομάδα των βορείων προαστίων

 

 

 

Σε μία μεταγραφή προοπτικής ενόψει της κρίσιμης συνέχειας προχώρησε η Λυκόβρυση με την απόκτηση του Δημήτρη Αλετρά.

 

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από αστραπιαίες ενέργειες, ήρθαν σε συμφωνία με τον 19χρονο αμυντικό του Νικολακάκη, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τα μετόπισθεν, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Το νέο απόκτημα της Λυκόβρυσης το συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του κι εκτιμάται ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές να αποβεί σε μία ιδιαίτερα σημαντική μονάδα για τον προπονητή Κώστα Ιωάννου.

 

Ιωάννου: «Θα παλέψουμε απέναντι στην Αθηναϊδα»

 

Το αήττητο σερί των 11 τελευταίων της αγώνων καλείται να υπεασπιστεί η Λυκόβρυση στην σημερινή δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο Αθηναϊδα.

 

Η έναρξη του δευτέρου γύρου, βρίσκει το συγκρότημα των βορείων προαστίων σε μία ιδιαίτερα δύσκολη αποσοτλή, με τον τεχνικό Κώστα Ιωάννου να επισημαίνει τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου παιχνιδιού μιλώντας στο «Αbola.gr»

 

«Μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο Αθηναϊδα στην έδρα της και σίγουρα θα κληθούμε να φανούμε αρκετά δυνατοί εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Από την πλευρά μας θα πάμε χωρίς άγχος να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως κάνουμε στο κάθε παιχνίδι.».

 

 

Related posts

Παναγιωτάκης Σταύρος (Άτταλος): “Έχουμε ισάξιους παίκτες”

abola10

Τα Βριλήσσια στην Α’ ΕΠΣΑ!

abola10

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΟΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 4-2

abola10