free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Ο τεχνικός της Αθηναϊδας Θανάσης Ζαμπούρας επισημαίνει τον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με την Λυκόβρυση

Με στόχο να μπει με τον ιδανικότερο τρόπο στις υποχρεώσεις της στον καθοριστικό δεύτερο γύρο, η Αθηναίδα φιλοξενεί την Λυκόβρυση.

Το νεοφώτιστο συγκρότημα της Κυψέλης έχει πραγματοποιήσει μία εκπληκτική πορεία σε αυτό το πρώτο μισό του φετινού μαραθωνίου στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, γεγονός το οποίο του έει επιτρέψει να βρεθεί μόνο του στην κορυφή και να αποτελεί ένα από ταφαβορί για την πολυπόθητη άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Με όλους στο στρατόπεδο του ιστορικού σωματείου να ευελπιστούν σε ακόμη καλύτερη συνέχεια

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, αλλά και του τρόπου με το οποίο αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση κόντρα στην επικίνδυνη Λυκόβρυση, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Θανάση Ζαμπούρα στο «Αbola.gr»:

«Ξεκινάμε τον απαιτητικό δεύτεορ γύρο με μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Αντιμετωπίζουμε τη Λυκόβρυση, μία ομάδα, η οποία είναι παραδοσιακή δύναμη και όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστεί. Διαθέτει ένα αξιοπρόσεκτο ρόστερ με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχει ένα πολύ αξιόλογο προπονητή και γνώστη του ερασιτενχικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, τον Κώστα Ιωάννου και γενικότερα θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα, για να προσθέσει:

«Θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση, την οποία καταλαμβάνει η Λυκόβρυση, την αδικεί κατάφωρα, αφού βάσει της ποιότητάς της θα μπορούσε εύκολα να βρίσκεται τουλάχιστον στην τρίτη θέση. Το γεγονός και μόνο ότι έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων εκτιμώ ότι από μόνο του τα λέει όλα. Συνεπώς, το έργο μας προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο από τη στιγμή όπου θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, το οποίο και στατισιτά είανι πολύ δύσκολο να το κερδίσεις. Γενικότερα, προβλέπεται να γίνει ένας πολύ συναρπαστικός δεύτερος γύρος, αφού υπάρχει ένα γκρουπ πολύ δυνατών ομάδων. Ο Άγιος Δημήτριος έχει ενισχυθεί πάρα πολύ την περίοδο των

μεταγραφών καιπαρουσιάζεται ιδιαίτερα απειλητικός όχι μόνο για την επάνοδό του στην Α’ Κατηγορία,α λλα΄ακόμη και για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Η Νέα Ιωνία, τα Ιλίσια 2004 και η Λυκόβρυση, παρουσιάζονται πολύ ανταγωνιστικές. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα έχεi πολύ δρόμο ακόμη και τα παντα μπορούν να συμβούν, οιπότε από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Δικαιούμασταν απόλυτα το διπλό!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΟΚ ΖΩΓΡAΦOY – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 2-0

abola10

Ιωάννου: «Να φανούμε όσο το δυνατό πιο συγκεντρωμένοι!»

Kώστας Παλαιολόγος