free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» με Λέκκα ο Αετός Κορυδαλλού!

Στην ένταξη του 20χρονου μπακ από τον Άγιαξ Ταύρου προχώρησαν οι «κιτρινόμαυροι».

 

Την μεταγραφική του ενίσχυση με ποιοτικούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές συνεχίζει ακάθεκτος ο Αετός Κορυδαλλού!

Οι ιθύνοντες του πορωτοπόρου του δευτέρου ομίλου της Α’Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά, λίγες ημέρες μετά την «ηχηρή» μεταγραφή του Κώστα Μιχελή από τα Γλυκά Νερά, προχώρησαν στην απότκηση ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου και ικανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενδέχεται να ισυροποιήσει τα μέγιστα την νέα του ομάδα.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Λέκκα, ο οποίος είναι 20 ετών, καλύπτει με ιδιαίτερη ευχέρεια τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν με τη φανέλα του Άγιαξ Ταύρου.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που  παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει αξιόλογη παρουσία τα τέσσερα τελευταία χρόνια με τον Άγιαξ Ταύρου και έρχεται αμέσως για να πέσει στα βαθιά… ενώ παράλληλα αποτελεί και επένδυση για το μέλλον από το κορυδαλλιώτικο σωματείο.

Ο Λέκκας, που παίζει επί το πλείστον στο δεξί άκρο της άμυνας, την σεζόν 2013-2014 στην Α΄ Αθήνας είχε 15 συμμετοχές, την περίοδο 2014-2015 στην Β΄ Αθήνας είχε 25 συμμετοχές, την σεζόν 2015-2016 στην Β΄ Αθήνας είχε 20 συμμετοχές, ενώ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν με τον Άγιαξ Ταύρου στον 2ο όμιλο της Α΄ Αθήνας είχε 10 συμμετοχές. Όλες οι ενδείξεις πείθουν στο συμπέρασμα ότι θα αποβεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον προπονητή Τάκη Αγγελάκη στην προσπάθεια, που θα καταβάλλουν οι «κιτιρνόμαυροι» για την κατάκτηση του νταμπλ.

 

 

 

Related posts

«Απέδρασε» στο 93’ ο ΑΣ Ποντίων

Kώστας Παλαιολόγος

Μαναριώτης: «Δείξαμε χαρακτήρα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Για το καλύτερο ο Ήφαιστος κόντρα στον Αμπελακιακό

Kώστας Παλαιολόγος