free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προοδευτική-Θύελλα Ραφήνας 1-1

Η Προοδευτική είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ωστόσο έπεσε στον εκπληκτικό γκολκίπερ Κατσιούλη που έπιανε τα άπιαστα και έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας.

Στο ματς το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 οπαδοί της Προοδευτικής προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα στο 71′ με κοντινό πλασέ του Βαζέχα. Οι “βυσσινί” ισοφάρισαν στο 86′ μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Κανελλόπουλος και το οποίο το υπέδειξε ο διαιτητής Κορδολαίμης σε χέρι του Γεωργιάδη ο οποίος στην ίδια φάση αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Στο 3′ ο -κορυφαίος της Θύελλας ο γκολκίπερ Κατσιούλης νίκησε τον Ατματζίδη σε τετ α τετ και διατήρησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του. Ο Κατσιούλης πρωταγωνίστησε και στην φάση του 61′ όταν πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση σε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπελέρη

Στο 76 ο γκολκίπερ της Προοδευτικής, ο Μπαντίκος αυτή τη φορά κράτησε όρθια την Προοδευτική με απόκρουση σε τετ α τετ με τον Ζέκιο.

Στο 93′ ο Κανελλόπουλος ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, οπότε χάθηκε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Διαιτητές: Κορδολαίμης (Δυτικής Αττικής), Νικολάου (Αθηνών)-Καλογερόπουλος (Χίου)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου (82′ Χρήστου), Παπανικόλας (64′ Ζαχαράτος), Ζελέκου (78′ Μανιδάκης), Μπελέρης, Κανελλόπουλος, Λέκκας, Ατματζίδης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κατσιούλης, Φύτρος, Στάφα, Μανουσάκης, Γεραγωτέλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (66′ Γεωργιάδης), Ανδρεαδάκης, Δημητρίου, Βαζέχα, Ζέκιο (88′ Κούνας).

Related posts

Στις ακαδημίες της Προοδευτικής ο Μέτος!

Abola Team 2

Κοιτάζει ποδοσφαιριστές εκτός Κρήτης ο Ερμής Ζωνιανών

Abola Team 2

Τις επόμενες μέρες η απόφαση της Εφέσεων ΕΠΟ για τον Αστέρα Αμαλιάδας

Abola Team 2