free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη πρωτιάς ο Αστέρας Αμαλιάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, 2-0 εκτός τον ΠΑΟ Βάρδας

Νίκη πρωτιάς πήρε ο Αστέρας Αμαλιάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος επικράτησε του ΠΑΟ Βάρδας εκτός έδρας με 2-0.

 

Στη Βάρδα έγινε ένα μέτριο ματς σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του και κυρίως στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο, που δεν υπήρξε κάποια ευκαιρία για τις δυο ομάδες. Αυτό ως το 30′, όταν στην πρώτη καλή φάση του αγώνα, από προσπάθεια και σέντρα του Μηνά ο Μπαρμπαρούσης σε καλή θέση έκανε το 0-1 σκοράροντας με κεφαλιά.

 

Στο 39′ ήρθε και το 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μπουντόπουλο σε φάση που αρχικά ξεκίνησε στο 37′. Ο Μηνάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή κι έκανε σουτ που κόντραρε στον Σώκαλη με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Κατα την εκτέλεσή του ο Κέρι έκανε γυριστό “ψαλιδάκι” με την μπάλα να πηγαίνει διεκδικούμενη ανάμεσα σε Καπούταγλη και Παπαδόπουλο και τον διαιτητή Σταυρόπουλο να υποδεικνύει ανατροπή του παίκτη του Αστέρα και πέναλτι.

 

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο κύλησε σχεδόν όλο το ματς στο β’ μέρος.

 

 Οι συνθέσεις:

 

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπούταγλης, Λιόσης, Κωνσταντινίδης, Σώκαλης, Δημητρίου, Παλιάτσας, Γ. Πολίτης, Καρούτης, Γούρμος, Καλογερόπουλος (46′ Ράλλης), Θ. Νικολόπουλος (46′ Πρίφτης)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τσάμης, Μπουντόπουλος (66′ Σταθάτος), Παπαδόπουλος, Ρόβας, Μπανούσης, Ν’ Γκουέμ (46′ Μπουτσικάκης), Μπουζούρας, Παγώνης, Κέρι (46′ Κασνέτσι), Μπαρμπαρούσης (73′ Θ. Αντωνόπουλος), Μηνάς

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Δοκιμαστικές προπονήσεις στις 14 και 16 Ιουλίου στον ΓΣ Ηλιούπολης

admin

Λευκή ισοπαλία Κηφισιά και Ηλυσιακός

Abola Team 2

Προσθήκη με Ακαζού ο Ερμής Ζωνιανών

Abola Team 2