free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρουσίαση χορηγών φανέλας και ομάδας στον Πανηλειακό!

Την ποδοσφαιρική ομάδα του 2017-18 και τους χορηγούς που θα συνοδεύουν τη φανέλα παρουσίασε ο Πανηλειακός, μαζί βεβαίως με τη νέα εμφάνιση, μια στολή μάρκας Macron.

Στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (25/9) στο εστιατόριο «Πιπερίτσα» στον Πύργο, μεγάλο χορηγό της ομάδας, παρευρέθηκε και κόσμος.

Προηγήθηκαν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί από τους επισήμους, λίγα λόγια για την ιστορία της ομάδας συνοδευόμενα από βίντεο, παρουσίαση των περσινών χορηγών, αλλά και της νέας φανέλας, της ανδρικής ομάδας, της γυναικείας και των Ακαδημιών. Για την Ακαδημία μίλησε ο εκπρόσωπος Βασίλης Γιαννακόπουλος, από τη γυναικεία ομάδα ο προπονητής Κώστας Μπακάλης, ενώ εκ μέρους της κίνησης «Πυρσός», μίλησε ο Νίκος Γιαννόπουλος. Ακολούθησε η παρουσίαση της ομάδας και του προπονητή.

Για την ανδρική ομάδα, χρυσός χορηγός είναι το εστιατόριο «Πιπερίτσα», με υποστηρικτές την «Καφεδυναμική», τα κοτόπουλα «Πίνδος», την «Βίκος Cola» και την εταιρεία Macron.

Για τη γυναικεία ομάδα, χρυσός χορηγός είναι το Pits Fitili, ενώ για την Ακαδημία η επιχείρηση παιδικών ενδυμάτων Orchestra, με υποστηρικτή τη Σχολή Οδηγών Αναγνωστόπουλος Ιωάννης.

Κοινή συνισταμένη όλων ήταν να μπορέσει να πάει η ομάδα ψηλότερα, ενώ οι ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί οι οποίοι υποσχέθηκαν να δώσουν τα πάντα για να κατακτήσει ο Πανηλειακός «την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ», όπως ανέφεραν! Συγκινητική ήταν η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή ο Σάκης Πλαστουργός, τραυματίας μετά τη γνωστή περιπέτεια με το κάταγμα που υπέστη.

Στην εκδήλωση, παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο προπονητής του Κοροίβου Ντίνος Καλαμπάκος με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Άγγελο Αθανασόπουλο.

Αποχή γνωστοποίησε ο Σύλλογος Φιλάθλων Πανηλειακού

Ύστερα από την τελευταία συνέλευση των μελών του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού Red Boys αποφασίστηκε η σύνταξη της παρακάτω ανακοίνωσης:

«Λίγο πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχει η ομάδα μας, αισθανόμαστε την ανάγκη (και επιλέγουμε) να «σπάσουμε» τη σιωπή την οποία έχουμε κρατήσει από το παιχνίδι της 23ης Αυγούστου 2017 μεταξύ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ και Παναχαϊκής.

Δεν θα καθίσουμε να αναλύσουμε λεπτό προς λεπτό τα όσα διαδραματίστηκαν στις 23/08/2017 έξω από το «Μαρακανά». Όσοι ήσασταν εκεί, είδατε ακριβώς τι συνέβη. Μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε τι και πώς έγινε, άσχετα με το τι ακολούθησε την επομένη του παιχνιδιού.

Εμείς, απ’ τη μεριά μας, θέλουμε να ανακοινώσουμε το εξής:

Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού Red Boys και οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού στο σύνολό τους (συμπεριλαμβανομένου του Paniliakos Athens Club), δυστυχώς δεν θα συμπλεύσουν με την ομάδα στο φετινό ταξίδι της. Φαίνεται (ή μάλλον, φάνηκε) πως ο τρόπος που επιλέγουμε όλα αυτά τα χρόνια να σταθούμε δίπλα στην ομάδα, δεν είναι πλέον αρεστός – και αυτό το καταλάβαμε με το παραπάνω. Απ’ τη στιγμή που δεν είχαμε τη στοιχειώδη προστασία και τη συνολική στήριξη από τη διοίκηση του Πανηλειακού, δεν θα συνεχίσουμε να παίζουμε στα …ζάρια την ελευθερία μας.

Ναι, η ομάδα δεν είναι η διοίκησή της. Είναι ο κόσμος της. Έτσι δεν λέμε; Ναι. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε σε αυτό. Ωστόσο, ομάδα σημαίνει ένα σύνολο ανθρώπων, που ο ένας συμπληρώνει και βοηθάει τον άλλον. Κι αυτό δεν το είδαμε στα δύσκολα!

Σε αυτήν την πόλη που ζούμε, η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να βρούμε στήριξη, ούτε από την κοινωνία, ούτε από τον Τύπο (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Περιμέναμε όμως να μας στηρίξει η «οικογένεια» του Πανηλειακού, πολύ πριν φτάσει το θέμα στο απροχώρητο.

Η αποχή μας αυτή, βέβαια, αποτελεί μια παύση από το γήπεδο κι όχι από τις υπόλοιπες δραστηριότητές μας.

Είμαστε, για πρώτη φορά στην ιστορία μας, αναγκασμένοι να κάνουμε κάτι τέτοιο και λυπούμαστε για αυτό, αλλά ειλικρινά δεν βρίσκουμε κάτι πιο ντόμπρο να κάνουμε. Δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο να εκφραστούμε αυτήν τη στιγμή και επ’ ουδενί δεν μπορούμε να στηρίξουμε οικονομικά και ηθικά μια διοίκηση που δεν μας στήριξε.

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Πηγή: iliaoikonomia

 

Related posts

Αιγάλεω – Ένωση Δόξα Πανασπροπυργικού 0-0 (φιλικό ματς)

Ρένος Γιαμπουράς

Συμμετέχει στη Γ’ Εθνική ο Αχαρναϊκός!

Abola Team 2

Συλλέγει πολλές πιθανότητες η Γ’ Εθνική, ελάχιστες τα τοπικά πρωταθλήματα

Γιώργος Ανανίδας